Laadukkaat kalusteet

Viimeisimmässä suuressa projektissani varteenotettava vaihtoehto kahvion tuoleiksi oli kotimaisen POIATin Lavitta- tuoli. Sen muotoilu ja tyyli osui ja upposi esteettisyys- ja käytettävyys-kriteereineen niin allekirjoittaneelle kuin asiakkaallekin. Lavitta-tuoli on myös pinottava, joten sekin oli vahva hyvä ominaisuus tilaan, jossa ajoittain on tarvetta lisätuoleille.

Suunnittelijana pyrin aina ehdottamaan asiakkaalle hyviä ja laadukkaita kalusteita. Niiden kestävyys ja muotoilun merkitys ratkaisee millä silmällä mikä vastaa parhaiten asiakkaan tarpeisiin ja toiveisiin.

Laadukkaat kalusteet vastaavat tämän päivän ekologisiin arvoihin.

Materiaaleista puu on silloin varma valinta. POIAT tekee myös tyylikkäitä kaappeja, pöytiä ja penkkejä. Ei ihme, että löytyikin vuosien takaisilta messuilta kalusteita, joita on tullut bongattua. Värivaihtoehtoja löytyy, josta uusin maalattu versio, jonka väri on suloinen kuin mikä! Oikea herkku oikeassa paikassa.

 

Riitta

Sisustajana pidän siitä, että uskalletaan yhdistellä niin vanhaa kuin uutta. Hyvä sisustus nojaa ajattomuuksiin, joihin on helppo yhdistää persoonallisuutta. Kodin sisustuksessa oleellisessa roolissa on asukkaan oma maku ja mielipide. Yrityksissä ratkaisevaa on yritysilme.
Suunnittelijana tehtäväni on luoda kokonaisuus niin, että sisustus on mittasuhteiltaan ja yhdistelmiltään toimiva, harmoninen ja joustavasti muokattavissa.

Tutustu myös näihin

Toimiston suunnittelu

Mitä suunnitteluprosessissa tapahtuu? Suunnittelun työstö lähtee surraamaan (päässäni) jo heti ensimmäisen kohteessa käynnin jälkeen. Briiffin ja hyväksytyn tarjouksen jälkeen tarkennetaan

Lue Lisää