Laadukkaat kalusteet

Suunnittelijana pyrin aina ehdottamaan asiakkaalle hyviä ja laadukkaita kalusteita. Niiden kestävyys ja muotoilun merkitys ratkaisee millä silmällä mikä vastaa parhaiten asiakkaan tarpeisiin ja toiveisiin.

Mieluinen ja varteenotettava vaihtoehto kahvion tuoleiksi oli kotimaisen POIATin Lavitta-tuolit. Sen muotoilu ja tyyli osui ja upposi esteettisyys- ja käytettävyys-kriteereineen niin allekirjoittaneelle kuin asiakkaallekin. Lavitta-tuoli on myös pinottava, joten sekin oli vahva hyvä ominaisuus tilaan, jossa ajoittain on tarvetta lisätuoleille.Laadukkaat kalusteet vastaavat tämän päivän ekologisiin arvoihin.

Materiaaleista puu on silloin varma valinta. POIAT tekee myös tyylikkäitä kaappeja, pöytiä ja penkkejä. Ei ihme, että löytyikin vuosien takaisilta messuilta kalusteita, joita on tullut bongattua. Värivaihtoehtoja löytyy, josta uusin maalattu versio, jonka väri on suloinen kuin mikä! Oikea herkku oikeassa paikassa.


Riitta

Sisustajana arvostan järkevää ajattomuutta ja varmaa tyylikkyyttä, jossa saa näkyä persoonallisuus. Kodin sisustuksessa olellisinta on asukkaan oma maku ja omat mieltymykset. Yritysten sisustuksissa sen sijaan kiinnostavuus luodaan erottuvuudella. Brändi ja yritysilme on ratkaiseva johtolanka. Suunnittelijana tehtäväni on luoda kokonaisuus, jossa sisustus on mittasuhteiltaan ja yhdistelmiltään toimiva, harmoninen ja joustavasti muokattavissa.

Tutustu myös näihin

Mökin uusi ilme

Perinteisen hirsimökin päivityksessä meni kaikki uusiksi sisätiloissa. Remppaprojekti aloitettiin varhain keväällä, jolloin uimavedet olivat vielä jäässä. Silminnähden merkittävimpänä muutoksena tässä

Lue Lisää