Laadukkaat kalusteet

Viimeisimmässä suuressa projektissani varteenotettava vaihtoehto kahvion tuoleiksi oli kotimaisen POIATin Lavitta- tuoli. Sen muotoilu ja tyyli osui ja upposi esteettisyys- ja käytettävyys-kriteereineen niin allekirjoittaneelle kuin asiakkaallekin. Lavitta-tuoli on myös pinottava, joten sekin oli vahva hyvä ominaisuus tilaan, jossa ajoittain on tarvetta lisätuoleille.

Suunnittelijana pyrin aina ehdottamaan asiakkaalle hyviä ja laadukkaita kalusteita. Niiden kestävyys ja muotoilun merkitys ratkaisee millä silmällä mikä vastaa parhaiten asiakkaan tarpeisiin ja toiveisiin.

Laadukkaat kalusteet vastaavat tämän päivän ekologisiin arvoihin.

Materiaaleista puu on silloin varma valinta. POIAT tekee myös tyylikkäitä kaappeja, pöytiä ja penkkejä. Ei ihme, että löytyikin vuosien takaisilta messuilta kalusteita, joita on tullut bongattua. Värivaihtoehtoja löytyy, josta uusin maalattu versio, jonka väri on suloinen kuin mikä! Oikea herkku oikeassa paikassa.

 

Riitta

Sisustajana arvostan järkevää ajattomuutta ja varmaa tyylikkyyttä, jossa saa näkyä persoonallisuus. Kodin sisustuksessa olellisinta on asukkaan oma maku ja omat mieltymykset. Yritysten sisustuksissa sen sijaan kiinnostavuus luodaan erottuvuudella. Brändi ja yritysilme on ratkaiseva johtolanka. Suunnittelijana tehtäväni on luoda kokonaisuus, jossa sisustus on mittasuhteiltaan ja yhdistelmiltään toimiva, harmoninen ja joustavasti muokattavissa.

Tutustu myös näihin

Kustomoidut sohvat

Sohva on todellinen suomalaisten lempikaluste. Ei meillä ole turhaan oma sohvaperunat -ohjelmakin. Oli kiinnostavaa tutustua kotimaiseen kalustevalmistajaan, joka tekee nimensä

Lue Lisää

Blogin tarina

Sisustuspilkkuja -blogin tarina alkoi jo vuonna 2011. Vuosien aikana postauksieni aiheet ovat sisältäneet muitakin elämänmakuisia kirjoituksia. Elämän aallot on täynnä

Lue Lisää