Neuvotteluhuoneen tunnelma

Millainen tunnelma on hyvä olla neuvotteluhuoneissa? Halutaanko tilan olevan rauhallinen, rento vai tehokas? Tunnelmaan voi vaikuttaa helposti valitsemalla tilaan yrityksen brändiä vahvistavia elementtejä ja yrityksen määriteltyjä värimaailmoja. Valkoiset seinät on jo nähty.

Tässä projektissa suunnitelmaan kuului yrityksen uuden ilmeen mukaisia elementtejä. fuusiotilanteen myötä, ilme oli muuttumassa värimaailmaan myöden kokonaan. Projekti eteni hienosti ja toivomusten mukaan.

Rentoon kokoustilaan toivottiin mm. rentoja, tämän päivän mukaisesti ergonomisesti käteviä ja järkeviä kalusteita. Asiakkaan pyynnöstä pengottavanani oli rentoja istuimia: säkkituoleista ja pallotuoleista lähtien. Meidän suunnittelijoiden tehtävänä on olla asiakaspalvelijoita. Etsimme asiakkaan toiveiden mukaisesti halutunlaisia kalusteita. Suomalaisuutta edusti tässä kohtaa mm. Eimin yksinkertaisuudessaan selkeälinjaiset tuolit, joista myös keinutuoli on oiva vaihtoehto.

Väreillä tunnelmaa toimistoon.

Tänne haluttiin rento fiilis, ”metsäinen tunnelma, jossa olisi vaikka linnunlauluakin äänitehosteina”.

No, äänimaailmaa ei nyt lähdetty kuitenkaan hakemaan, mutta halutunlainen tunnelma onnistuu pintamateriaali-valinnoillakin kätevästi.

Vaihtoehtoja valkoisille seinille

Suunnitteluvaiheessa voidaan ideointia tehdä juuri sellaiseksi kuin halutaan ja kuten toive oli: ”rento metsäinen tunnelma”. Se miellytti asikasta, niin että maalarille ohjeistettiin seinien värit ja pintamateriaalit uutta brändivärimaailmaa noudattaen. Kokoustilojen pinnat on markkeerattu tässä värien ja erilaista tunnelmaa viestivin tapetein. Kuvin ja tunnelmin, joita voi suunnitteluvaiheessa ideoida juuri sellaiseksi kuin halutaan. Markkeerauksissa tapetit Rebel Wallsilta.

Riitta

Sisustajana arvostan järkevää ajattomuutta ja varmaa tyylikkyyttä, jossa saa näkyä persoonallisuus. Kodin sisustuksessa olellisinta on asukkaan oma maku ja omat mieltymykset. Yritysten sisustuksissa sen sijaan kiinnostavuus luodaan erottuvuudella. Brändi ja yritysilme on ratkaiseva johtolanka. Suunnittelijana tehtäväni on luoda kokonaisuus, jossa sisustus on mittasuhteiltaan ja yhdistelmiltään toimiva, harmoninen ja joustavasti muokattavissa.

Tutustu myös näihin

Mökin uusi ilme

Perinteisen hirsimökin päivityksessä meni kaikki uusiksi sisätiloissa. Remppaprojekti aloitettiin varhain keväällä, jolloin uimavedet olivat vielä jäässä. Silminnähden merkittävimpänä muutoksena tässä

Lue Lisää