Toimistotila entisen pankin tiloihin

Tiloihin toteutettiin näyttävä entré puurimoituksella. Värimaailma ja kaikki maalisävyt kaikkiin pintoihin, seinistä oven karmien maalauksiin, valittiin JATKEEN brand-manualista. Rimotus oli kantava teema myös aula- ja neuvottelutiloissa.

Sisustussuunnittelua yrityksille, julkitilat, toimiston suunnittelu

Kahden toimistotilan yhdistäminen entisen pankin tiloihin, jossa hyödynnettiin mahdollisimman paljon olemassa olevia kalusteita yhdistäen niitä myös uusiin hankintoihin. Kohteessa näkyy myös Jatke Oy:n ja Ässä-Asunnot Oy:n vahva yhteys urheilun tukemiseen.

toimiston sisustussuunnittelu

Persoonallisuutta ja yritysilmeen identiteetin mukaisuutta luotiin myös graafisin ikkunateippauksin.

ikkunateippaukset_JATKE ja Ässä-Asunnot

Jatke Oy ja Ässä-Asunnot Oy, toimistotilat, Kouvola

Riitta

Sisustajana arvostan järkevää ajattomuutta ja varmaa tyylikkyyttä, jossa saa näkyä persoonallisuus. Kodin sisustuksessa olellisinta on asukkaan oma maku ja omat mieltymykset. Yritysten sisustuksissa sen sijaan kiinnostavuus luodaan erottuvuudella. Brändi ja yritysilme on ratkaiseva johtolanka. Suunnittelijana tehtäväni on luoda kokonaisuus, jossa sisustus on mittasuhteiltaan ja yhdistelmiltään toimiva, harmoninen ja joustavasti muokattavissa.

Tutustu myös näihin

Mökin uusi ilme

Perinteisen hirsimökin päivityksessä meni kaikki uusiksi sisätiloissa. Remppaprojekti aloitettiin varhain keväällä, jolloin uimavedet olivat vielä jäässä. Silminnähden merkittävimpänä muutoksena tässä

Lue Lisää