Blogin tarina

Sisustuspilkkuja -blogin tarina alkoi jo vuonna 2011. Vuosien aikana postauksieni aiheet ovat sisältäneet muitakin elämänmakuisia kirjoituksia. Elämän aallot on täynnä vuorottelevia aikakausia. Mikään ei ole niin varmaan kuin muutos, vaikka kaikki tuntuisi pysyvän ajoittain liiankin paikoillaan, niinpä töideni kirjo on vaihdellut opettajuudesta kirjoittamiseen, piirtämisestä ja suunnittelusta stailaavaan sisustamiseen ja mentoroivaan coatchaamiseen.

Sisustuspilkkuja -blogissa saat kurkistettua kenties vähän muihinkin tekemisiini ja tyyliini. Silloin kun työ tuntuu harrastukselta, tekemistä ohjaa intohimo ja luovuus. Sitä sisustaminen on minulle enimmäkseen ollut, intohimo ja harrastus josta tulikin työ. Työ, joka on enemmän tai vähemmän ja aika-ajoin vaihdellut sivuosasta pääosaan, pääosasta sivuosaan.

Blogissa kerron jälleen kuulumisia myös Sissareista. Tervetuloa seuraamaan kuulumisia siis usealta kulmalta, sisustussilmin.

Sisustellaan :).

Riitta

Sisustajana arvostan järkevää ajattomuutta ja varmaa tyylikkyyttä, jossa saa näkyä persoonallisuus. Kodin sisustuksessa olellisinta on asukkaan oma maku ja omat mieltymykset. Yritysten sisustuksissa sen sijaan kiinnostavuus luodaan erottuvuudella. Brändi ja yritysilme on ratkaiseva johtolanka. Suunnittelijana tehtäväni on luoda kokonaisuus, jossa sisustus on mittasuhteiltaan ja yhdistelmiltään toimiva, harmoninen ja joustavasti muokattavissa.

Tutustu myös näihin

Mökin uusi ilme

Perinteisen hirsimökin päivityksessä meni kaikki uusiksi sisätiloissa. Remppaprojekti aloitettiin varhain keväällä, jolloin uimavedet olivat vielä jäässä. Silminnähden merkittävimpänä muutoksena tässä

Lue Lisää