Toimiston suunnittelu

Mitä suunnitteluprosessissa tapahtuu? Suunnittelun työstö lähtee surraamaan (päässäni) jo heti ensimmäisen kohteessa käynnin jälkeen. Briiffin ja hyväksytyn tarjouksen jälkeen tarkennetaan täsmennykset toiveistanne ja tarpeistanne, siitä projekti käynnistyy. Tässä yhden toimistosuunnittelun edistämisvaiheet:

Tähän toimistoon teetettiin piirustusteni mukaisesti eteiskaluste, joka toteutettiin plainista vanerista siihen soveltuvin ja tarvittavin toiminnallisin elementein.

Projektiin vahvasti vaikuttavat elementit ovat yritysilmeen mukaiset värimaailmat ja brändimääritelmät.

Tässä projektissa brandbookin ohjeet tulivat Hollannista ja koko prosessin esittely tarjouksesta lähtien käytiin englanniksi. Brändin mukaisuutta noudattaen suunnittelijan tehtävänä on penkoa kaluste- ja materiaalivaihtoehtoja asiakkaalle, jotka mahtuvat myös annettuun budjettiin. Tykkään ideoida luovasti ja ”sekoittaa pakkaa” niin että saadaan varmasti kiinnostava kokonaisuus, jossa on oma yrityspersoonallisuus näkyvissä.

Toimistotilan suunnittelussa on tärkeää brändin määritelmien ja yritysilmeen mukaisuuksien noudattaminen.

Kun yhdistetään sopivassa määrin designia ja edullisuutta, saadaan luotua kokonaisuus joka istuu budjettiin, kokonaisuus on viihtyisä ja toimiva. Ja mikä tärkeintä: ehdottomasti toiminnallisesti kätevää. Suunnittelun tavoitteena on tehdä tiloista järkevästi ja esteettisesti hyvä yhtenäinen kokonaisuus. Katso myös muita refenssejäni.

Miten teidän toimistossa yritysilme näyttäytyy? Suunnitellaan kiinnostavat tilat teillekin!

Riitta

Sisustajana arvostan järkevää ajattomuutta ja varmaa tyylikkyyttä, jossa saa näkyä persoonallisuus. Kodin sisustuksessa olellisinta on asukkaan oma maku ja omat mieltymykset. Yritysten sisustuksissa sen sijaan kiinnostavuus luodaan erottuvuudella. Brändi ja yritysilme on ratkaiseva johtolanka. Suunnittelijana tehtäväni on luoda kokonaisuus, jossa sisustus on mittasuhteiltaan ja yhdistelmiltään toimiva, harmoninen ja joustavasti muokattavissa.

Tutustu myös näihin

Mökin uusi ilme

Perinteisen hirsimökin päivityksessä meni kaikki uusiksi sisätiloissa. Remppaprojekti aloitettiin varhain keväällä, jolloin uimavedet olivat vielä jäässä. Silminnähden merkittävimpänä muutoksena tässä

Lue Lisää