Sissarit ja Kevätmessut23

Saatat kohdata minut jälleen puuhatessani Sissareissa, sisustussuunnittelijoiden yhdistyksessä, jolle sydän sykkii kaikkine verkostoitumiskuvioineen ja -tapahtumineen.

Sissareiden osastolla oli tarjolla veloituksetonta sisustussuunnittelupalvelua. Osasto syntyy yhteistyössä Sissareiden yhteistyökumppaneiden mahdollistamana.

Yhteistyön hyvä voima

Kevään iso puserrus, Kevätmessut23 tehtiin hienolla porukalla. Ilman huikeaa yhteishenkeä ei messuosastot synny. Uusi kausi Sissareissa on käynnistynyt upeasti, jossa puhalletaan hienosti yhteen. Sissarit on vapaaehtoista toimintaa. Yhdistystouhu on harrastukseni ja iloni, jonka eteen teen mielelläni töitä. Tietenkin ;), onhan se yksi aikaansaannokseni, jonka laitoin alulle 2014.

Meitä sissareita oli myös Malla Tapion suunnitteleman Trendikodin puolella houstaamassa.
Opastusta kalusteista ja sisustuksesta kyseltiin. Kiinnostusta oli myös antaa lasten leikkiä messusomisteissa, olihan lastenhuone kuin karamelli pastellisine väreineen.

Trendikodin terassilla oli keväiset värit.
Kollegoiden välinen notkea yhteistyö on parasta näissä hommissa.
Vuosi takana. Kiva nähdä mitä kaikkea Sissareilla onkaan edessä, kun yhdistys voi jälleen hyvin. Ihania yhteistyökuvioita odotellen ;).

Riitta

Sisustajana arvostan järkevää ajattomuutta ja varmaa tyylikkyyttä, jossa saa näkyä persoonallisuus. Kodin sisustuksessa olellisinta on asukkaan oma maku ja omat mieltymykset. Yritysten sisustuksissa sen sijaan kiinnostavuus luodaan erottuvuudella. Brändi ja yritysilme on ratkaiseva johtolanka. Suunnittelijana tehtäväni on luoda kokonaisuus, jossa sisustus on mittasuhteiltaan ja yhdistelmiltään toimiva, harmoninen ja joustavasti muokattavissa.

Tutustu myös näihin

Sissarit Habitaressa 2023

Aloitimme Sissareiden sisustusneuvonta-palvelun vuosia sitten ja siellä sitä jälleen ollaan! Sissarit ry on meille jäsenille, tekijöille, sisustussuunnittelua tekeville harrastus. Yhdistyksen

Lue Lisää

Kustomoidut sohvat

Sohva on todellinen suomalaisten lempikaluste. Ei meillä ole turhaan oma sohvaperunat -ohjelmakin. Oli kiinnostavaa tutustua kotimaiseen kalustevalmistajaan, joka tekee nimensä

Lue Lisää