Referenssit

TOIMISTON SISUSTUSSUUNNITTELU

Kahden toimistotilan yhdistäminen entisen pankin tiloihin oli kiva projekti. Muutos oli valtava! Kohteessa hyödynnettiin mahdollisimman paljon olemassa olevia kalusteita yhdistäen niitä myös uusiin hankintoihin. Kohteessa näkyy myös Jatke Oy:n ja Ässä-Asunnot Oy:n vahva yhteys urheilun tukemiseen.

Tiloihin toteutettiin näyttävä entré puurimoituksella. Värimaailma ja kaikki maalisävyt kaikkiin pintoihin, seinistä oven karmien maalauksiin, valittiin Jatkeen brand-manualista. Rimotus oli kantava teema myös aula- ja neuvottelutiloissa.

Jatke Oy ja Ässä-Asunnot Oy, toimistotilat, Kouvola
LOUNASRAVINTOLOITA

Fazer Food & Co -kohteet

Useamman lounasravintola- ja kahvilakohteen suunnitteluja konseptin mukaisesti yhteistyössä/Rii Rii Design. Upeita suunnitelmia, joista osa toteutui, osa jäi yritysmuutoksen alle. Niin näissä caseissa joskus vaan käy. Mahtavia ja kivoja projekteja ideoivista suunnitelmista hankintaprosessiin saakka, mm. Avia Forum ja Kravattitehdas. Metsä.

 
YRITYSKOHTEITA

Suunnitteluprojekteissa on useita eri kokoisia toimistotiloja asiakkaan toiveiden mukaisesti ja brändi-ilmeen mukaisin värimääritelmin.

Rintsikkaputiikin tavoitteena oli kaunis, ylellinen ja intiimi putiikin tunnelma. Se toteutui budjetti hyvin huomioiden kätevin ratkaisuin.

Jostain syystä oranssin brändi-ilmeen mukaisia kohteita on osunut kohdalleni useita, vaikka oranssi ei ole ”minun värejäni”.  Näin se kuuluukin mennä, kohteen värimaailma määrittyy aina asiakkaan toiveista ja brändimääritelmän mukaisesta värimaailmasta.
Kommentteja asiakkailta

”Tiloista tuli todella viihtyisät toimistokäyttöön ja vielä kustannustehokkaasti”

”Mukava ja innostava tapa lähestyä asioita ja herättää kysymyksiä”

”...oli todella piristävää ja mukava tehdä yhteistyötä kanssasi. Ja varmasti annoit meille paljon hyvää ja hyödytettävää materiaalia ammattitaidollasi. Kiitos siitä!”

Saatiin hyvä ja arvokas tunnelma”

”Suunnittelussa otettiin huomioon, sekä yhdistettiin nerokkaasti molempien brändien tarpeet, jotta kokonaisuudesta tuli tasapainoinen”

”Iso apu myös toteutuksessa”