Yhteydenotto

Ota yhteyttä

Kiva että löysit tänne saakka!  Idyllicum Oy on kuopattu, mutta minä jatkan. Vaikka en ole enää päätoiminen yrittäjä, teen sisustuksellisia duuneja, esim. konsultoin ja kirjoitan.

Valttiani sisustajana on idearikkaus ja luovuus. En ole tylsien ratkaisujen perään. Tilat voivat olla kiinnostavat& mielekkäät. Suosin käteviä ja  taloudellisesti järkeviä ratkaisuja.

Kun tarvitaan kauneutta, särmää, varsinkin hyvää yhdistelytaitoa, soitahan minulle! Luonteva klassisuus, värien käyttö hyvällä tvistillä ja ajattomuudella, se on tyyliäni & taitoani.

Asun ja työskentelen Helsingissä, joten pk-seutu on toiminta-aluettani. Tavoitat minut vain iltapäivisin ja iltaisin. Vastaan varmasti, etenkin kun jätät viestin tai laitat meiliä.

Ota yhteyttä

Soittamalla tavoitat parhaiten. 

Vai haluatko jättää viestin? Täytä lomake: 

Kommentteja asiakkailta

”Tiloista tuli todella viihtyisät toimistokäyttöön ja vielä kustannustehokkaasti”

”Mukava ja innostava tapa lähestyä asioita ja herättää kysymyksiä”

”...oli todella piristävää ja mukava tehdä yhteistyötä kanssasi. Ja varmasti annoit meille paljon hyvää ja hyödytettävää materiaalia ammattitaidollasi. Kiitos siitä!”

Saatiin hyvä ja arvokas tunnelma”

”Suunnittelussa otettiin huomioon, sekä yhdistettiin nerokkaasti molempien brändien tarpeet, jotta kokonaisuudesta tuli tasapainoinen”

”Iso apu myös toteutuksessa”