Kalusteita terassille

Ulkotilat ja terassit ovat nykyään kuin uusi olohuone. Upeita ulkotiloihin suunniteltuja kalusteiden valikoimissa löytyy! Terassikalusteet ovat laadukkaita: nykyään ne kestävät kesän myrskyjä, sadetta, tuulta ja tuiverrusta hyvin. Kalusteet kestävät, vaikka joutuisivat olemaan talvenkin ulkona. Lasitetuilla parvekkeilla nämä kalusteet ovat luonnollistikin onnen omiaan.

Sissareiden vuosikokous 2023 pidettiin Roltraden showroomissa Lauttasaaressa, jossa on paljon esillä näitä upeita kalusteita. Haluaisitko lähteä käymään? Ole yhteydessä, suunnitellaan.

Julkitiloihin soveltuvien kalusteiden valikoimissa on valinnan varaa niin tyyleissä kuin hinnoissakin, joten kyllä niitä on ilo suositella kotitalouksillekin. Polyrottinki on kehittynyt mielettömästi ja muistuttaa entistä enemmän aitoa punosta.

Moni kaluste yllättää ulkotilaan soveltuvuudellaan. Kyllä sieltä suosikkeja löytyisi itsellekin ;).

Kiitos Roltrade esittelystä ja upeasta houstauksesta.

Riitta

Sisustajana arvostan järkevää ajattomuutta ja varmaa tyylikkyyttä, jossa saa näkyä persoonallisuus. Kodin sisustuksessa olellisinta on asukkaan oma maku ja omat mieltymykset. Yritysten sisustuksissa sen sijaan kiinnostavuus luodaan erottuvuudella. Brändi ja yritysilme on ratkaiseva johtolanka. Suunnittelijana tehtäväni on luoda kokonaisuus, jossa sisustus on mittasuhteiltaan ja yhdistelmiltään toimiva, harmoninen ja joustavasti muokattavissa.

Tutustu myös näihin

Mökin uusi ilme

Perinteisen hirsimökin päivityksessä meni kaikki uusiksi sisätiloissa. Remppaprojekti aloitettiin varhain keväällä, jolloin uimavedet olivat vielä jäässä. Silminnähden merkittävimpänä muutoksena tässä

Lue Lisää