Sisustussuunnittelu

Rebel Walls

Suosin mielelläni tapetteja ilmettä luovina ratkaisuina julkitilakohteissani. Tapetit on helppo tapa tuoda yrityksen toimialaan sopivia väritunnelmia ja muotokieltä. Rebel Wallsin jälleenmyyjänä saat hoidettua tapettitilaukset kätevästi kauttani suunnittelutoimeksiannon yhteydessä.

Tapetit muokkavat vahvasti tilan tunnelmaa. Valikoimista löytyy geometrisia, taiteellisia ja rohkeitakin kuvioita.

Kaikkia tapetteja voidaan räätälöidä juuri sopivan kokoiselle seinälle ja sävyvaihtoehtoja on eri kuoseista. Valinnan varaa löytyy! Värejä ja kuvioiden sijainteja saa muokattua helposti.

Kokemuksesta voin sanoa, että aluksi vahvakuvioinen tai suurikuosinen tapetti saattaa ensin arastuttaa, mutta kun se on asennettu, sitä ilman seinä ei näyttäisi enää miltään. Ilmettä tuovaan tunnelmaan ihastuu päivä päivältä enemmän!

Sinun tarvitsee mitata ainoastaan tapetoitavan seinän leveys + korkeus. Mietitään teillekin joku hyvä vaihtoehto, joka tuo oikean tunnelman.

Tämän artikkelin kuvat: Rebel Walls

Riitta

Sisustajana pidän siitä, että uskalletaan yhdistellä niin vanhaa kuin uutta.. Hyvä sisustus nojaa ajattomuuksiin, joihin on helppo yhdistää persoonallisuutta. Kodin sisustuksessa oleellisessa roolissa on asukkaan oma maku ja mielipide. Yrityksissä ratkaisevaa on yritysilme.

Suunnittelijana tehtäväni on luoda kokonaisuus niin, että sisustus on mittasuhteiltaan ja yhdistelmiltään toimiva, harmoninen ja joustavasti muokattavissa.

Tutustu myös näihin