Sisustussuunnittelu

Roope Ankka

Tarina kertoo, että Roope Ankalla on vahva symboliikka tämän yrityksen historiassa. Kupariset Roope Ankka -pankkilippaat ovat kuuluneet Jatkeen perustajan työpöydälle niiden olemassa olosta saakka. Hyvät tarinat saavat näkyä yrityksen tiloissa, ja etenkin silloin kun se tuo vieläpä iloa ja väriä yrityksen tiloihin.

Roopesta teetettiin taulu Andy Warholin Marilynin -tyyliin. Taulun värimaailmassa on tämän yrityksen graafisen ohjeistuksen mukaiset värimaailma. Silloin kun yrityksestä löytyy identiteettiin vahvasti kuuluva mielenkiintoinen yksityiskohta, ansaitsee se tulla näkyväksi toimistotiloihin. Roope Ankka. Joka sai kunniapaikan (entisen) pankkiholvin seinällä! Tätä ideaa ei vaan voinut olla toteuttamatta.

#idea #sisustussuunnittelu #riittabergman #idyllicum #toimistotila #yritysilme #yritysidentiteetti #tarinat #tausta #ydin #businesspremises #Jatke & Ässa-Asunnot #kouvola #hansakeskus #uudettoimitilat

idea: Idyllicum, graafinen toteutus: Capricorndesign Pia Hiltunen, toteutus: art4u.fi

Riitta

Sisustajana pidän siitä, että uskalletaan yhdistellä niin vanhaa kuin uutta.. Hyvä sisustus nojaa ajattomuuksiin, joihin on helppo yhdistää persoonallisuutta. Kodin sisustuksessa oleellisessa roolissa on asukkaan oma maku ja mielipide. Yrityksissä ratkaisevaa on yritysilme.

Suunnittelijana tehtäväni on luoda kokonaisuus niin, että sisustus on mittasuhteiltaan ja yhdistelmiltään toimiva, harmoninen ja joustavasti muokattavissa.

Tutustu myös näihin