Sisustusvalmennus on matalan kynnyksen apu kodin sisustuspulmiin.

Sisustusvalmennus on sinulle, jolle sinua itseäsi sisustaminen innostuttaa.

Sisustusvalmennus on matalan kynnyksen apu, jossa kevyin ottein, edullisin ja kenties pieninkin ratkaisuin tehdään suuria muutoksia. Sisustusvalmennuksen avulla tartutaan tilan viihtyvyyteen ja toiminnallisuuteen.
Kannustan sinua hyviin valintoihin. Autan sinua itseäsi valitsemaan hyvin toistensa kanssa sopivat entiset lempparisi ja ehkä uudet hankintasi. Minulta saat hyvät vinkit yhdistelyn taitoon.

Moni haluaa sisustaa itse kotinsa,mutta kaipaa sisustamiseensa vain pientä apua.

Sisustusvalmennus on kuuntelevaa yhteistyötä.

Minun tehtäväni on antaa sinulle ammattitaitoiset, konkreettiset neuvot. Kyse on valmentavista ammattilaisen sisustusvinkeistä, joiden avulla saat inspiraatiot ja hyvät eväät jatkaa. Saat ammattilaisen ottein taustaan perehtyneeseen pohjautuvat perusteet ratkaisuillesi. Sisustusvalmennuksen keinoin haluan auttaa erilaisia kodinsisustajia omatoimisempaan toteuttamiseen. Pengon toiveittesi mukaiset ehdotukset, joista sinä pääset valitsemaan toisiinsa yhteensopivat materiaalit, sävyt ja kalustevalinnat. Sisustamisen haastavimpia osuuksia on enimmäkseen mittasuhteissa, pintamateriaalien ja kalustevalintojen yhteensovittamisessa ja värivalinnoissa.

sisustussuunnittelija pääkaupunkiseutu

HINTA:
Kotitalouksille 60,00€/h (sis.alv.24%).
Sisustusvalmennuksen kesto riippuen kohteesta.
Sovin aina ennen aloitusta montako tuntia varataan.
Tyypillinen sisustusvalmennus 2-8h.

Projektit hoituvat sujuvasti koronarajoitteiden aikana myös etänä. Minut tavoitat helposti puhelimitse, jätä viesti. Pyydä käymään, siitä se lähtee.

Hyvin suunniteltu tila herättää hyviä tunteita.