Sisustusvalmennus on matalan kynnyksen apu kodin sisustuspulmiin.

Monesti kuulee, että sisustussuunnittelu on kallista. Vai onko se on ilmaista? Yritykset tarjoavat sisustussuunnittelupalveluaan ilmaiseksi, kyllä. Se on yrityksillä hyvä palvelulisä joka tarjotaan siinä vaiheessa, kun tarvitsee myös tehdä hankintoja. Eli ostaa jotain. Silloin kätesi vain ovat sidotut heiltä ostamiisi tuotteisiin.

Ilmaista tässä maailmassa on vain muuta vastavuoroinen ystävän auttava apu. Sekin on hyvä, mutta eri asia.

Haluan madaltaa kynnystäsi käyttää sisustussuunnittelijan palveluita, niin että sen hinta on realistisesti saavutettavissa.

Sisustusvalmennuksen keinoin haluan auttaa erilaisia sisustajia omatoimisempaan toteuttamiseen. Sisustusvalmennus on kuuntelevaa yhteistyötä, jolloin saat ammattitaitoiset, konkreettiset keinot käyttöösi. Ohjaan ja innostan sisustuksesi onnistumisessa oikeaan suuntaan. Sisustusvalmennus on sinulle, jota sisustaminen innostuttaa ja konkreettinen tekeminen voimaannuttaa. Kyse on valmentavista ammattilaisen sisustusvinkeistä, joiden avulla saat inspiraatiot ja hyvät eväät jatkaa. Minulle ainakin suunnittelutyössä on tärkeää, että asiakas tuntee saavansa ammattimaista apua, joiden avulla voi sisustaa tilat ammattilaisen neuvoin. Saat ammattilaisen ottein taustaan perehtyneeseen pohjautuvat perusteet ratkaisuillesi.

sisustussuunnittelija pääkaupunkiseutu
Sisustusvalmennus

Sisustusvalmennuksen avulla tartutaan tilan viihtyvyyteen ja toiminnallisuuteen. Sisustusvalmennus on matalan kynnyksen apu, jossa kevyin ottein, edullisin ja kenties pieninkin ratkaisuin tehdään suuria muutoksia.

HINTA:
Kotitalouksille: alk.60,00€/h (sis.alv.24%).
Sisustusvalmennuksen kesto riippuen kohteesta.
Sovin aina ennen aloitusta montako tuntia varataan.
1-8h.

Yrityksille minimi: 4h á 60,00€/h (yrityshintoihin lisätään alv.24%).
Sisustusvalmennus yrityksille: yhdessä päivässä saadaan tartuttua yrityksesi tilojen muokkaukseen tarvittavin edistysaskelin ja tartuttua mahdollisesti palvelunkin parantamiseen.

Projektit hoituvat sujuvasti koronarajoitteiden aikana myös etänä. Luuri ja meili toimii! Olen tyyppi, jonka tavoittaa helposti puhelimitse.

Pyydä sisustusvalmentaja käymään, Riitta