Sisustusvalmennus on kuuntelevaa yhteistyötä.

Sisustusvalmennus on teille, joita sisustaminen innostuttaa. Se sopii myös yrityksille ja julkisille tahoille, jossa halutaan että työtilat vaativat päivittämistä, mutta sen toteuttamisen riittää omatkin resurssit.

Sisustusvalmennus on matalan kynnyksen apu, jossa kevyin ottein, edullisin ja kenties pieninkin ratkaisuin tehdään suuria muutoksia. Sisustusvalmennuksen avulla tartutaan tilan viihtyvyyteen ja toiminnallisuuteen.
Kannustan hyviin valintoihin. Autan sinua itseäsi valitsemaan hyvin toistensa kanssa sopivat entiset lempparisi ja ehkä uudet hankintasi. Minulta saat hyvät vinkit yhdistelyn taitoon.

Sisustusvalmennus on matalan kynnyksen apu erilaisiin sisustuspulmiin.

Minun tehtäväni on antaa ammattitaitoiset, konkreettiset neuvot. Kyse on valmentavista ammattilaisen sisustusvinkeistä, joiden avulla saat inspiraatiot ja hyvät eväät jatkaa. Saat ammattilaisen ottein taustaan perehtyneeseen pohjautuvat perusteet ratkaisuillesi. Sisustusvalmennuksen keinoin haluan auttaa erilaisia sisustajia omatoimisempaan toteuttamiseen. Pengon toiveittesi mukaiset ehdotukset, joista sinä pääset valitsemaan toisiinsa yhteensopivat materiaalit, sävyt ja kalustevalinnat. Sisustamisen haastavimpia osuuksia on enimmäkseen mittasuhteissa, pintamateriaalien ja kalustevalintojen yhteensovittamisessa ja värivalinnoissa.

sisustussuunnittelija pääkaupunkiseutu

HINTA:
Kotitalouksille 60,00€/h (sis.alv.24%).
Sisustusvalmennuksen kesto riippuen kohteesta.
Sovin aina ennen aloitusta montako tuntia varataan.
Tyypillinen sisustusvalmennus 2-8h.

Projektit hoituvat sujuvasti koronarajoitteiden aikana myös etänä. Minut tavoitat helposti puhelimitse, jätä viesti. Pyydä käymään, siitä se lähtee.

Hyvin suunniteltu tila herättää hyviä tunteita.