Yrityksille

neuvottelutilan sisustussuunnittelu

Idyllicumin palveluja ja vahvaa osaamisaluetta on yritysilme ja koulutukset.

Tarvitseeko yrityksesi tilat ja palvelu päivitystä? Palvelusi laatu & toimitilasi viihtyvyyteen voidaan helpoin keinoin vaikuttaa.Kokonaisuuteen vaikuttaa moni seikka, johon pystyy pienillä panostuksilla itse vaikuttamaan jopa ilmaisin keinoin.
Palvelua ja tiloja kannattaa tarkastella objektiivisin silmin, aina asiakasnäkökulmasta. Väitän, että hyvillä ideoilla ja yhteyksilläni saat parannettua palvelutoimintojasi jopa ilmaisin keinoin.
Toimitilojen esteettisyys, toiminnallisuus ja ergonomisuus on ensiarvoisen tärkeää jo työntekijöille. Tartun otetta kaipaaviin ydinkohtiin, joilla voit parantaa yrityksesi ilmettä.

Ei ainoastaan se ole tärkeää miltä näyttää, vaan se, millainen tunnelma tilaan luodaan. Kaikkien aistien huomioiminen on tärkeää.

Yrityskohde-projektit: 89,00€+alv.24%/h
Projektin kustannusarvio määritellään aina erikseen, riippuen projektin laajuudesta. Pyydä kustannusarvio.

toimisto sisustussuunnitelma

Kun yrityksesi on vaille uutta ilmettä tai sisustusta, siihen vaikuttaa moni muukin seikka kuin vain kalusteiden valinta. Tehdään julkisesta tilastasi viihtyisä, erottuva ja yritysilmeesi mukainen. Idyllicumin vahvuutta on rohkea ja varma luova ideointi. Viihtyisyys on vahva tavoitteeni tilassa kuin tilassa. Teetä havainnekuvat tilastasi.

Ota yhteyttä ja pyydä käymään!