toimiston sisustussuunnittelu
Yrityksille sisustussuunnittelua.
Hinta: 60€+alv.24% /tunti.
Hinta määräytyy aina projektikohtaisesti.

On tärkeää panostaa viihtyvyyteen ja tilan tunnelmaan.

Tarvitseeko yrityksesi tilasi päivitystä tai jopa henkilöstösi palveluvalmennusta? Palvelusi laatu & toimitilasi viihtyvyyteen voidaan helpoin keinoin vaikuttaa. Kokonaisuuteen vaikuttaa moni aineeton seikka, johon pystyy yllättävänkin pienillä panostuksilla itse vaikuttamaan jopa ilmaisin keinoin.

Palveluja ja tiloja kannattaa tarkastella asiakasnäkökulmasta.

Toimitilojen esteettisyys, toiminnallisuus ja ergonomisuus on ensiarvoisen tärkeää jo työntekijöille. Tartun otetta kaipaaviin ydinkohtiin, joilla voit parantaa yrityksesi ilmettä.

toimisto sisustussuunnitelma

Nautit varmasti itsekin tilasta, jossa viihtyvyyteen on panostettu? Tunnelmaa on luotu kenties miljöötunnelmaisin tapetein, värimaailmoin ja yksityiskohdat on rakennettu omalla twistillä ja hyvällä ajatuksella. Meistä aika moni arvostaa hyvää oloa. Tilojen kiinnostavuus on toteutettavissa jujukkaasti ja persoonallisesti, huumorin pilkettä unohtamatta. Sopivatko kaikki työpöydät uuteen tilaan? Miten luodaan firmaan houkutteleva lounge?
Käytä tilojesi onnistuneen ilmeen ja sen suunnitteluun sisustusalan ammattilaista, jonka tehtävänä on keskittyä onnistuneeseen kokonaisuuteen. Sisustussuunnittelijana tehtäväni on auttaa viihtyvyyden ja onnistuneen sisustuksen luomisessa.

neuvottelutilan sisustussuunnittelu

Teetä yrityksesi tilojen faceliftaus sisustusvalmentajalla.
Olen tunnelman rakentamisessa sinulle oikea valinta.

Kysy referenssejäni. Pyydä nähdä! Suunnittelukohteinani enimmäkseen kahviloita&lounasravintoloita, putiikkeja, toimistoja kotitalouskohteiden lisäksi.

Laita meiliä: riitta.bergman at idyllicum.fi
tai soita: +358405559130
Tavoitat minut parhaiten luurin päästä.