Yrityksille

neuvottelutilan sisustussuunnittelu

Idyllicumin palveluja ja vahvaa osaamisaluetta on yritysilme, palvelunkin muotoilu, luennot ja koulutukset.

Tarvitseeko yrityksesi tilat ja palvelu päivitystä? Palvelusi laatu & toimitilasi viihtyvyyteen voidaan helpoin keinoin vaikuttaa. Kokonaisuuteen vaikuttaa moni aineeton seikka, johon pystyy pienillä panostuksilla itse vaikuttamaan jopa ilmaisin keinoin.

Palvelua ja tiloja kannattaa tarkastella objektiivisin silmin, aina asiakasnäkökulmasta. Väitän, että hyvillä ideoilla ja yhteyksilläni saat parannettua palvelutoimintojasi jopa ilmaisin keinoin.
Toimitilojen esteettisyys, toiminnallisuus ja ergonomisuus on ensiarvoisen tärkeää jo työntekijöille. Tartun otetta kaipaaviin ydinkohtiin, joilla voit parantaa yrityksesi ilmettä.

toimisto sisustussuunnitelma

Saat kauttani mm.REBEL WALLSin tapetit. Nautin itse tilasta, jossa tunnelma ja viihtyvyys on luotu miljöötunnelmaisin tapetein, vahvoin värimaailmoin ja yksityiskohdat on rakennettu omalla twistillä ja hyvällä ajatuksella. Arvostan ilmeen mukaisuutta ja jujukasta tarinan syvyyttä, huumorin pilkettä unohtamatta.

Kysy refet: suunnittelukohteinani enimmäkseen kahviloita, lounasravintoloita, putiikkeja, toimistoja kotitalouskohteiden lisäksi.

Ei ainoastaan se ole tärkeää miltä näyttää, vaan se, millainen tunnelma tilaan luodaan. Kaikkien aistien huomioiminen on tärkeää.

sisustussuunnittelija pääkaupunkiseutu

Ota yhteyttä!