Yrityksille

Yrityskohde-projektit: 89,00€+alv.24%/h
Projektin kustannusarvio määritellään aina erikseen, riippuen projektin laajuudesta. Pyydä kustannusarvio.

toimisto sisustussuunnitelma

Kun yrityksesi on vaille uutta ilmettä tai sisustusta, siihen vaikuttaa moni muukin seikka kuin vain kalusteiden valinta. Tehdään julkisesta tilastasi viihtyisä, erottuva ja yritysilmeesi mukainen! Idyllicumin vahvuutta on rohkea ja varma luova ideointi. Viihtyisyys on aina vahva tavoitteeni tilassa kuin tilassa. Piirrän tilan ja visiot 3D-kuvina. Teetä havainnekuvat tilastasi. Silloin kun tiloissa käy asiakkaita, tuon asiakasnäkökulman suunnitelmiin.

Kaikkien aistien huomioiminen on tapaani suhtautua näihin suunnitteluprojekteihin. Olen perehtynyt yrityskuviin, joten yritysilmeen mukaisuus on tärkeä osa suunnittelutyössäni. Saatan yllättää jopa palvelun muotoilun huomioimisella. Toimitilojen esteettisyys, toiminnallisuus ja ergonomisuus on ensiarvoisen tärkeää jo työntekijöille. Kahvilan on hyvä olla viihtyisä, toimiston toimiva, hoitolan kaunis ja huoliteltu. Kohderyhmäsi on ratkaisevassa roolissa. Ei ainoastaan se miltä näyttää, vaan se millainen tunnelma tilaan luodaan.

Projekti voi suuri tai pieni. Se voi olla pelkän ilmeen ja tunnelman faceliftaus tai koko prosessin hallinta suunnittelusta toteutuksen valvontaan. Ota yhteyttä

Laajemmissa projekteissa toimin yhteistyössä myös RiiRii Design -tiimissä:
Hyvä sisustussuunnittelija Espoo Helsinki Vantaa