Yrityksille

Tarvitsetko erottuvat, toimivat ja viihtyisät toimitilat?
Teetä sisustussuunnitelma sisustussuunnittelijalla.

Kun yrityksesi on vaille uutta ilmettä tai sisustusta, siihen vaikuttaa moni muukin seikka kuin vain kalusteiden valinta. Tehdään julkisesta tilastasi viihtyisä, erottuva ja yritysilmeesi mukainen.

Sisustussuunnitelman avulla voit edetä haluamallasi tavalla vaihe vaiheelta kohti toteutusta: saat edistämiseesi sisustussuunnitelmaan kuuluvat yksityiskohtaiset linjaukset.

Brändi-identiteetti, ilme & design management ovat Idyllicumin erikoisalaa. Kokemuksellinen tunnelma yrityksestä muodostuu monesta seikasta: yrityksen taustaasta ja tarinasta. Palvelun laadusta ja tilan tunnelmasta. Kokonaisuuden voi muotoilla: entréesta ensivaikutelmaan, henkilöstön palveluhalusta tilojen luonteeseen, sävyyn ja tunnelmaan.

Tarvitsetko ideoita, haluatko nähdä miten hyvältä tilasi voisivatkaan näyttää? Idyllicum piirtää näppärästi ideoinnit ja visiot 3D-kuviksi. Tuumasta toimeen!
Tuotteiden esillepano voi olla luovaa,rohkeaa ja innovatiivista

Projektin hinta sovitaan aina projektikohtaisesti, riippuen projektin laajuudesta. Se voi olla vain ilmeen ja tunnelman faceliftaus tai koko prosessin hallinta suunnittelusta toteutuksen valvontaan. Ota yhteyttä

Isommissa projekteissa toimin yhteistyössä myös RiiRii Design -tiimissä:
Hyvä sisustussuunnittelija Espoo Helsinki Vantaa