Kodeille

KOKO SISUSTUSSUUNNITELMA:
Tarvitsetko sisustusapua alkusuunnittelusta loppuremonttiin saakka? Tarvittaessa Idyllicum hoitaa puolestasi koko remonttisi projektin suunnitelmasta valmistumiseen saakka. Idyllicumin kautta saat tekijät ja remonttisi valvonnan, kontaktit ja koordinoinnit. PYYDÄ TARJOUS.
olohuoneen sisustussuunnittelu

REMONTOITKO ITSE?
Jos haluat toteuttaa remonttisi itse, saat edistämiseesi yksityiskohtaiset linjaukset ja toimivan sisustussuunnitelman. Suunnittelijana pyrin rohkaisemaan asiakasta kuuntelemaan omia mieltymyksiään. Katso mitä tuntityönä tai urakkana sovittu sisustussuunnitelma pitää sisällään. PYYDÄ TARJOUS.

KAIPAATKO VAIN PIENTÄ APUA?
Jos kaipaat vain konsultointia, niin sisustuskonsultointikäynti on kätevä tapa edistää käyttää suunnittelijaa. PYYDÄ KÄYMÄÄN. KONSULTOINTIKÄYNTI 150,00€/2h

TAPA TOIMIA?
Idyllicum tekee sinulle tyylikkäät ehdotukset nopeasti 3D-kuvina, josta edetään haluamallasi tavalla kohta kohdalta kohti toteutusta. Jos haluat toteuttaa remonttisi itse, saat näin helpot kuvat, joiden kanssa sinun on helppo edetä. Näet mittasuhteet heti. PYYDÄ TARJOUS.
yksiön tilaratkaisu

IDYLLICUMin TAITO JA TYYLI?
– Vahvimmillani olen luovissa ratkaisuissa, silloin kun vaaditaan jujuja ja persoonallisuutta. En matki. Mietin ja luon.
– Idyllicumin taitoa on nostaa esille juuri ne oikeat helmet
– Arvostan ja hyödynnän mielelläni suunnitteluissani olemassa olevia aarteita
– Tyylikäs, viihtyisä ja kaunis koti syntyy onnistuneista väri- ja kalustevalinnoista ja hyvistä toimivista ratkaisuista
– Joustavasti erilaisille budjeteille ja eri elämäntilanteisiin huomioidun sisustamisen perusta on hyvä suunnittelu
– Kaikissa suunnitelmissa on kokonaisuuden huomiointi tärkeää: niin että suunnitelma sopii huoneistoon, tilan rakennuksen ikään ja miljööseen.

HINTA:
72,00€/h (sis. alv.24%)
Hinta voidaan sopia joko urakka- tai tuntiveloituksena.

OTA YHTEYTTÄ.