Kodeille

SISUSTUSSUUNNITTELIJA
Tarvitsetko sisustusapua alkusuunnittelusta loppuremonttiin saakka? Tarvittaessa Idyllicum hoitaa puolestasi koko remonttisi projektin ideointisuunnitelmasta valmistumiseen saakka. Saat kauttani hyvät remontin tekijät ja projektin valvonnan, hoidan kontaktit ja hankintojen koordinoinnit. PYYDÄ TARJOUS.
olohuoneen sisustussuunnittelu
Remonttikohde: olohuone
KAIPAATKO VAIN PIENTÄ APUA?
Jos kaipaat vain konsultointia, niin sisustuskonsultointikäynti on kätevä tapa saada hyvät vihjeet edistää itse projektiasi. KONSULTOINTIKÄYNTI 150,00€/2h + km-kulut.
remonttikohde: työhuoneen muutos
Idyllicum tekee sinulle tyylikkäät ehdotukset nopeasti 3D-kuvina, josta edetään haluamallasi tavalla kohta kohdalta kohti toteutusta. Jos haluat toteuttaa remonttisi itse, saat näin helpot kuvat, joiden kanssa sinun on helppo edetä. Näet kalusteiden mittasuhteet, väriehdotukset ja ideat 3D-kuvina. PYYDÄ TARJOUS.
kohde pieni yksiö: 3d-piirustuskonsultointi: mittasuhteet,
IDYLLICUMin TAITO JA TYYLI?
Suunnittelijana pyrin aina rohkaisemaan asiakasta kuuntelemaan omia mieltymyksiään. Vahvimmillani olen luovissa ratkaisuissa, silloin kun vaaditaan jujuja ja persoonallisuutta. Kuuntelen, mietin ja luon. Idyllicumin taitoa on nostaa esille juuri ne oikeat helmet. Arvostan ja hyödynnän mielelläni suunnitteluissani kenties kodistasi jo löytyviä, olemassa olevia aarteita. Tyylikäs, viihtyisä ja kaunis koti syntyy onnistuneista väri- ja kalustevalinnoista ja hyvistä toimivista ratkaisuista.

Jos toiveissasi on bling bling, etsin sinulle blingblingiä. Jos pidät klassisuudesta, ehdotan ajattomia ekonomisia valintoja. Onko design tärkein kriteeri? Okei, sillä mennään. Jos remontillasi on tiukka budjetti, otetaan se huomioon. Jokainen projekti on erilainen. Pääasia, että lopputulos on sinulle juuri se oikea.
Remonttikohde: toivomus: "blingbling" - style
Joustavasti erilaisille budjeteille ja eri elämäntilanteisiin huomioidun sisustamisen perusta on hyvä suunnittelu. Kaikissa suunnitelmissa on kokonaisuuden huomiointi tärkeää, niin että suunnitelma sopii huoneistoon, tilan rakennuksen ikään ja miljööseen.

HINTA:
72,00€/h (sis. alv.24%)
Hinta voidaan sopia joko urakka- tai tuntiveloituksena.

Katso mitä tuntityönä tai urakkana sovittu sisustussuunnitelma pitää sisällään. PYYDÄ TARJOUS.

OTA YHTEYTTÄ.