Kodeille

SISUSTUSSUUNNITTELIJA
Tarvitsetko sisustusapua alkusuunnittelusta loppuremonttiin saakka? Idyllicum hoitaa puolestasi koko remonttisi projektin ideointisuunnitelmasta valmistumiseen saakka. Saat kauttani hyvät remontin tekijät ja projektin valvonnan, hoidan kontaktit ja hankintojen koordinoinnit. PYYDÄ TARJOUS.
olohuoneen sisustussuunnittelu
Remonttikohde: olohuone
KAIPAATKO VAIN PIENTÄ APUA?
Jos kaipaat konsultointia, niin sisustuskonsultointikäynti on kätevä tapa saada hyvät vihjeet edistää itse projektiasi.
remonttikohde: työhuoneen muutos PYYDÄ TARJOUS
.
kohde pieni yksiö: 3d-piirustuskonsultointi: mittasuhteet,
IDYLLICUMin TAITO JA TYYLI?
Suunnittelijana pyrin aina rohkaisemaan asiakasta kuuntelemaan omia mieltymyksiään. Vahvimmillani olen luovissa ratkaisuissa, silloin kun vaaditaan jujuja ja persoonallisuutta. Kuuntelen, mietin ja luon. Idyllicumin taitoa on nostaa esille juuri ne oikeat helmet. Arvostan ja hyödynnän mielelläni suunnitteluissani kenties kodistasi jo löytyviä, olemassa olevia aarteita. Tyylikäs, viihtyisä ja kaunis koti syntyy onnistuneista väri- ja kalustevalinnoista ja hyvistä toimivista ratkaisuista.

Jos toiveissasi on bling bling, etsin sinulle blingblingiä. Jos pidät klassisuudesta, ehdotan ajattomia ja ekonomisia valintoja. Onko design tärkein kriteeri? Okei, sillä mennään. Jos remontillasi on tiukka budjetti, otetaan se huomioon. Jokainen projekti on aina erilainen. Pääasia, että lopputulos on sinulle juuri se oikea.
Remonttikohde: toivomus: "blingbling" - style
Joustavasti erilaisille budjeteille ja eri elämäntilanteisiin huomioidun sisustamisen perusta on hyvä suunnittelu. Kaikissa suunnitelmissa on kokonaisuuden huomiointi tärkeää, niin että suunnitelma sopii huoneistoon, tilan rakennuksen ikään ja miljööseen.

Hinta voidaan sopia joko urakka- tai tuntiveloituksena.

PYYDÄ TARJOUS.

OTA YHTEYTTÄ.