Kodeille

tapetti: Rebel Walls

KAIPAATKO SISUSTUSSUUNNITTELIJAA?
ERILAISIA PALVELUVAIHTOEHTOJA ON, mietitään sinulle sopivin.

HINTA 49,00€/m2 (kotitaloushinnat sisältävät jo alv.24%).*

1) SISUSTUSSUUNNITELMA, joka määritellään suunnittelua vaativan tilan neliömäärän mukaan.
Saat yhtenäisen tyylilinjauksen, joka kattaa:
– pintamateriaaliehdotukset: lattia, seinät, katto, listat
– maalien sävykoodit
– laattojen mallit
– tapettimalliehdotukset
– kalustesuunnitelman
– tarvittaessa tekstiilisuunnitelman
– valaisinlistaus* hankintapaikkaehdotuksineen
– mahdolliset olemassa olevat kalusteet huomioiden.

Hinta pitää sisällään kaksi tapaamista jossa ensimmäisellä kerralla käymme toiveet läpi. Toisessa tapaamisessa saat jo suunnitelmaehdotuksen ja -esityksen moodboardeineen. Edistäminen jatkuu tästä haluamasi suuntaan, jotta se on varmasti toiveittesi mukainen. Teen 3d-havainnekuvat tilasta ja em.listauksen tuotteista hankintapaikkaehdotuksineen.
Helppoa, eikö totta?
Tiedät heti mitä sinä tällä hinnalla saat. Käytännössä saat laskettua suunnittelun hinnan samantien ilman sen kummempia tuntityöarvioita. Saat suunnitelman ja ehdotukset, jonka mukaan sinun on helppo toimia. Jos haluat toteuttaa remontin itse, ohjeiden mukaan sinun on helppo edetä remontissasi tai hankinnoissasi vaikka itsenäisesti. Tarvittaessa tekjätaho järjestyy kauttani.

moodboard
SISUSTUSKONSULTOINTI 299,00€/max 2h/
– Laitetaan kahdessa tunnissa kalustesijoittelut kohdalleen, tai saat ehdotukset toivomistasi pintamateriaaleista. Kysy! Tämä on hyvä ratkaisu ennen asunnon myyntikuntoon laittoa.

ORGANISOINTI- JA JÄRJESTELYAPU: 69,00€(sis.alv.24%)/h.
– Tavoitteena selkeä koti, ”tasot tyhjäksi ja kaappeihin varmuudella tilaa”. KOTITALOUSVÄHENNYSKELPOINEN!

MIKSI HAVAINNEKUVA?

havainnekuva  yksiön kalustus
Visioivat 3D-havainnekuvat helpottavat valintojesi tekoa ja ennakoimaan ennen konkreettisia hankintoja. Suunnitelman avulla sinun on helppo nähdä etukäteen, miten mittasuhteet toimivat, miten mikäkin kaluste mahtuu. Tai miltä haavelemasi tapetti tai värit näyttävät tilassasi. Palapelin palata saadaan helposti kohdalleen. Halpa tapa vaihdella ja siirrellä kalusteita vaikka edestakaisin! Näin vältät virhehankinnat. Havainnekuviin on mahdollista upottaa olemassa olevat omat kalusteesi, tai mietinnässä olevat ennen hankintaa.

VINKKEJÄ SISUSTUSUUNNITTELUA MIETTIVÄLLE:

Varaathan aikaa, etenkin jos sinulla on kiire.

– Sisustussuunnitteluprojektiin kannattaa varata aikaa! Varaa suunnittelulle aikaa vähintään alkuun noin 2-3 viikkoa, koska suunnittelijalla on usein samanaikaisesti työpöydällä useampia projekteja ja kohteita. Uudiskohteissa vuosi on lyhyt aika! Jos mietinnässäsi on tilattavia tuotteita, kannattaa tilauksiin varata aikaa vähintään 6-8 viikkoa. Muistathan myös, että sisustussuunnittelijan kautta saat myös hyvät remontin tekijät. Kontaktoinnit, hankintojen etsinnät, koordinoinnit ja listaukset helpottavat sinun aikaasi.

Jokainen projekti on aina erilainen.
Tyylikäs, viihtyisä ja kaunis koti syntyy onnistuneista väri- ja kalustevalinnoista ja hyvistä toimivista ratkaisuista. Pääasia, että lopputulos on sinulle juuri se oikea. Kaikissa suunnitelmissa on kokonaisuuden huomiointi tärkeää, niin että suunnitelma sopii huoneistoon, tilan rakennuksen ikään ja miljööseen.

* Pelkästä mittauskäynnistä veloitetaan 100,00€+alv.24% + matkakulut km-kirjausten mukaan, kun matka yli 30km.
* Huom. Sähkösuunnitelmaa edellyttävä valaistussuunnitelma hinnoitellaan erikseen: 50,00€/h (sis. alv.24%) projektiin merkittyjen tuntien mukaan.

OTA YHTEYTTÄ.