Kodeille

Sisustussuunnittelu:
72,00€/h (+projektiin käytetyt km-kulut, jos käynti ylittää yli 30km).
Hinta voidaan sopia joko urakka- tai tuntiveloituksena.

PYYDÄ TARJOUS.

olohuoneen sisustussuunnittelu

AVAIMET KÄTEEN -palveluna:
Tarvitsetko sisustusapua alkusuunnittelusta loppuremonttiin saakka? Tarvittaessa Idyllicum hoitaa puolestasi koko remonttisi projektin suunnitelmasta valmistumiseen saakka. Idyllicumin kautta saat tekijät ja remonttisi valvonnan, kontaktit ja koordinoinnit.

VAIN SUUNNITTELU, TOTEUTUS ITSE:
Jos haluat toteuttaa remonttisi itse, saat edistämiseesi yksityiskohtaiset linjaukset ja toimivan sisustussuunnitelman.
Katso mitä tuntityönä tai urakkana sovittu sisustussuunnitelma pitää sisällään.

SISUSTUSKONSULTONTI:
– Jos kaipaat vain vähän apua, niin sisustuskonsultointikäynti on kätevä tapa edistää itse tilojesi toiminnallisuutta ja viihtyisyyttä.

yksiön tilaratkaisu

Idyllicum tekee sinulle tyylikkäät ehdotukset nopeasti 3D-kuvina, josta edetään haluamallasi tavalla kohta kohdalta kohti toteutusta. Jos haluat toteuttaa remonttisi itse, saat edistämiseesi tarvittavat linjaukset, joiden kanssa sinun on helppo edetä.

Kauttani myös tarvittaessa tekjätaho.Toimin myös yhteistyössä kaikkien Sissareiden yhteistyökumppaneiden kanssa.

sisustussuunnittelu, yhteistyössä ,remontoija, hyvä remonttitekijä

IDYLLICUMin TAITOA JA TYYLIÄ on nostaa esille oikeat helmet kussakin tilassa, arvostaen olemassa olevia aarteita, tai etsiä juuri sinun kotiisi sopivia kalusteita. Viihtyisä ja kaunis koti syntyy onnistuneista väri- ja kalustevalinnoista ja hyvistä toimivista ratkaisuista. Joustavasti erilaisille budjeteille ja eri elämäntilanteisiin huomioidun sisustamisen perusta on hyvä suunnittelu. Kaikissa suunnitelmissa huomioidaan kokonaisuus niin että suunnitelma sopii huoneistoon, tilan rakennuksen ikään ja miljööseen.

OTA YHTEYTTÄ.

*Huom.hinta sisältää jo alv.24%.