Kodeille

sisustussuunnittelija HelsinkiKAIPAATKO SISUSTUSSUUNNITTELIJAA?

KONSULTOINTIKÄYNTI, jossa saat samantien ehdotukset esim. värivalinnoista ja pintamateriaaleista. Samoin kalustesijoittelu-ehdotukset. Muokataan kalusteet uusille paikoille vaikka samantien, jos voimat yhdessä riittävät. Mietitään vaikka taulujen tyylikäs sijoittelu.
HINTA 299,00€ (sis.alv.24%)/ max 2h kokonaisaika paikan päällä kohteessa.

Haluatko toteuttaa remonttisi itse mutta kaipaat visioita tilastasi? Piirrän sinulle 3d-kuvat, joiden kanssa sinun on helppo edetä. Havainnekuvissa saat kalusteiden mittasuhteet ja pintamateriaali- ja värimietinnät kohdilleen. Havainnekuviin ehdotetut kalusteet joko olemassa olevista omista tai hankittavissa olevia. Eli saat samalla hankintalistaa.
Hinta 490,00€/ yksi huone/ sis.kaksi vaihtoehtoa/tai muutoskierrosta.

remonttikohde: työhuoneen muutos

Kaikissa suunnitelmissa on kokonaisuuden huomiointi tärkeää, niin että suunnitelma sopii huoneistoon, tilan rakennuksen ikään ja miljööseen.

Tarvitsetko sisustusapua alkusuunnittelusta loppuremonttiin saakka? Idyllicum hoitaa puolestasi koko remonttisi projektin ideointisuunnitelmasta valmistumiseen saakka. Saat kauttani hyvät remontin tekijät ja projektin valvonnan, hoidan kontaktit ja hankintojen koordinoinnit. Pyydä tarjous, kokonaisuus ratkaisee. Ensimmäinen käynti (max.1h) á 100,00€, sis.alv.24% + matka-aika ja km-kulut. Jos käynti johtaa hyväksyttyyn tarjoukseen, käynti sisältyy suunnittelutyön hintaan. Jos käynti ei johda jatkoon, laskutetaan ensimmäisestä käynnistä em.mukaisesti.

OTA YHTEYTTÄ.