Kodeille

tapetti: Rebel Walls

KAIPAATKO SISUSTUSSUUNNITTELIJAA?
Autan mielelläni.

HINTA 49,00€/h/m2 (sisältää alv.24%).*

Mitä saat:
1) kaksi tapaamista:
– 1.kerralla läpikäynti, jossa käymme projektin toiveesi ja tarpeesi läpi
– 2.tapaamisessa suunnitelma ja esitys tarkennuksineen
2) 3d-havainnekuvat tilasta
3) sisustussuunnitelman joka pitää sisällään suunnitellun kokonaisuuden:
– yhtenäisyys ja tyylilinjaus
– pintamateriaaliehdotukset:lattia, seinät, katto,listat
– maalien sävyt
– laattojen mallit
– tapettimalliehdotukset
– tekstiilisuunnitelman
– kalustesuunnitelman
– valaisinlistaus* hankintapaikkaehdotuksineen
– mahdolliset olemassa olevat kalusteet huomioiden.

Tiedät heti mitä sinä tällä hinnalla saat. Käytännössä saat laskettua hinnan samantien ilman sen kummempia tuntityöarvioita. Saat suunnitelman ja ehdotukset 3d-kuvina ja listauksin, jonka mukaan sinun on helppo toimia. Jos haluat toteuttaa remontin itse, ohjeiden mukaan sinun on helppo edetä remontissasi tai hankinnoissasi itsenäisesti.

Helppoa, eikö totta?

Piirrän sinulle 3d-kuvat, joiden kanssa sinun on helppo edetä. Havainnekuvissa saat kalusteiden mittasuhteet ja pintamateriaali- ja värimietinnät kohdilleen. Havainnekuviin ehdotetut kalusteet joko olemassa olevista omista tai hankittavissa olevia. Eli saat samalla helpon hankintalistauksen.
toimiston sisustussuunnittelu

remonttikohde: työhuoneen muutos


Varaathan aikaa, etenkin jos sinulla on kiire.

Kuulostaa ehkä hassulta, mutta sisustussuunnitteluprojektiin kannattaa varata aikaa! Mielellään vähintään 2-3 viikon verran, koska töitä saattaa olla samanaikaisesti työpöydällä useampia. Jos hankinnoissa on tilattavia tuotteita, kannattaa varata vähintään 6-8 viikkoa.

Tyylikäs, viihtyisä ja kaunis koti syntyy onnistuneista väri- ja kalustevalinnoista ja hyvistä toimivista ratkaisuista. Jokainen projekti on aina erilainen. Pääasia, että lopputulos on sinulle juuri se oikea! Kaikissa suunnitelmissa on kokonaisuuden huomiointi tärkeää, niin että suunnitelma sopii huoneistoon, tilan rakennuksen ikään ja miljööseen.

Muistathan että sisustussuunnittelijan kautta saat myös hyvät remontin tekijät ja projektin valvonnan. Kontaktit ja hankintojen koordinoinnit helpottavat etsintöjäsi.

*Jos mittauskäynti johtaa projektin edistämiseen, ensimmäinen käynti on ilmainen. Jos käynti ei johda jatkoon, laskutetaan käynnistä 100,00€+alv.24%= 124,00€ +matkat yli 30km.
*Huom. Sähkösuunnitelmaa edellyttävä valaistussuunnitelma hinnoitellaan erikseen: 50,00€/h (sis. alv.24%) projektiin merkittyjen tuntien mukaan.

OTA YHTEYTTÄ.