Idyllicumin kohteina on ollut lukuisia sisustussuunnitteluita yrityksille. Vahvuuttani on yritysten ilmeet ja brändit ja suuremmat kokonaisuudet, joissa kokonaisvaltainen näkemyksellisyys on tärkeää. Kohteinani on ollut useita toimistojen muutto-, fuusio- ja tilamuutosprojekteja.

Jatke ja Ässä-Asunnot toimistotilat, Kouvola

Viimeisin suunnittelemani yrityskohde on Kouvolan kauppakeskus Hansassa sijaitsevat Jatke Oy:n ja Ässä-Asunnot Oy:n yhteiset toimistotilat.  Hyvää yritettiin, mutta priimaa tehtiin! Niin toteutuu hyvä lopputulos, kun kaikki tekijät pelaavat yhteen. Fiiliksiä 2D-kuvina näet täältä. Kuvia toteutuksista lähiaikoina.

Useampia toimistotiloja, Helsinki, Espoo

  • kolmen erillisen yksikön yhdistäminen uusiin tiloihin
  • 180:n työntekijän tila- ja kalustekartoitus ja uudelleen sijoittelut
  • huonekohtaiset tilasuunnitelmat
  • Fuusiotilanne, Helsinki

Joukossa on ollut niin suuria, yli 180 työntekijän, kuin mikroyrityksen toimistotilasuunnitteluita, niin huoneiden lisäämisten piirtämisiä kuin pienempään tilaan siirtymisiä. RiiRii Designin suunnittelun kohteina oli useita Fazerin Food&Co- lounasravintoloita.

Fazer Food&Co Avia Forum, Vantaa

Fazer Food&Co Kravattitehdas, Helsinki

Fazer Food&Co Kravattitehdas, Helsinki

Useita Fazer Food &Co- lounasravintola kohteita. Piirustukset, ravintolatilojen uudet ilmeet.

Uusien työhuoneiden ja lisätilojen piirtämiset.. Verman, Kerava

Tekemisieni kirjo on laaja-alainen ja monisäikeinen. Kun pitää esitellä referenssejä, niin se vaan ei mene kohdallani parilla kuvalla tai sanalla. Täältä näet lisää tekemisiäni. Yritykseni Idyllicum täyttää tänä vuonna 10 vuotta. Vuosiini on mahtunut hyvin erilaisia tehtäviä ja toimeksiantoja. Kotitalouksia ja kollegoita coatchaan ja sparraan säännöllisesti.