Erottuva osaamiseni on yrityskohteissa.

Kun tarvitaan hyvä idea ja viedään sen toteutus taideteokseksi. Ideoin ja koordinoin toteutukset sopivilla alihankkijoilla.

ideointeja

Uusien palvelumuotojen rakentajana olen elementissäni, tapanani on luoda jotain sellaista, joka on hyödyllistä kaikille. Toistemme tukeminen on vahvuus kaikille kollegoille, yhteistyökumppaneille ja kävijäkunnalle.

Kun jokin palvelutoiminto puuttuu. Minähän ideoin! Toteutetaan se. Opastetut sisustuskierrokset olivat Asuntomessuhistorian ensimmäiset, kohteisiin perehtyneen ja ammatikseen sisustussuunnittelua tekevän ja vetämä palvelutoiminto. Messukävijöiden kanssa kierrettiin yhdessä valitut kohteet, joista osallistujat saivat enemmän interniä infoa kuin osasivat odottaakaan.

Asuntomessut

Esiintymisiä

sisäänkäynti

Parasta on kun pääsee suunnittelemaan isoa kokonaisuutta, jossa ideat, suunnitelmat ja toteuttajatahon yhteistyö kohtaavat saumattomasti.

toimistoja

julkiset tilat, toimistosuunnittelut

Toimiston suunnittelussa saattaa olla vaatimuksena intiimi ja rauhallinen tunnelma.

..Tai suunniteltavana saattaa olla tarve miehekkäästi järkeville ja toimiville tilaratkaisuille. Etenkin silloin kun työpisteitä & -laitteita on paljon.

Putiikki saa feminiinisen tyylinsä mukaisesti tuotevalikoimastaan. Asiakasystävällisyyden merkityksen huomioiminen onnistuu suunnitellessa sovituskopit tyylin mukaiseksi.

Suurissa projekteissa on joskus kaikki suurta.

Lopullisen toteutuman näkeminen on aina palkitsevaa.

tekemisiäni

Tein sisustusaiheisen värityskirjan, kun sellainen puuttui lehtihyllyistä. Sisusta ja Väritä -sisustusaiheinen värityskirja oli lajinsa ensimmäinen. Voit tilata sen tilauksesta 12,90€.

kylppärin pinnat marmoria

Kotitalouksia palvelen nykyään konsultoiden, kun tarvitaan visioita pinnoista tai mittasuhteista. 3d-kuvat auttavat hahmottamaan uuden kohteen tilojen ilmeen.

Yritysasiakkaille suunnittelen kotitalouskohteitakin, kun tarvitaan ajattomia ratkaisuja.

Kotitalouksia olen sisustanut kymmeniä vuosia, mukaanlukien useita vapaa-ajan asuntoja. Parinkymmenen vuoden ajan on kokoajan on ollut joku kohde työn alla tai suunniteltavana. Harrastuksesta ja esteettisyyden innosta kaikki lähti. Päätoimisena sisustusalan yrittäjänä olen ollut 10 vuotta. Kotitalouksia neuvon nykyään ainoastaan konsultoiden.

Referenssejä löydät myös blogissa.