Pintamateriaalien valintoihin kaivataan eniten apuja. Mikset kysyisi neuvoa ammattilaiselta?

Tyylikkyys on taitoani. Luon tiloihin mielelläni kiinnostavuutta ja jujukkuutta. Olen taitava yhdistelemään erilaisia valintoja, jotta tiloistasi saadaan luotua varmasti viihtyisät. Suunnittelijana tavoittelen ajattomia ja ekologisesti järkeviä ratkaisuja, ja otan budjettinne huomioon.

Valitaan tiloihinne oikeat pintamateriaalit. Hyödynnä ammattilaisen kontaktit ja yhteydet.

Tarkasti määritellyt sävyt helpottavat yhtenäisen ilmeen ja tyylikkään kokonaisuuden luomisessa. Sisustukseen perehtyvällä suunnittelijana tehtäväni on osata valita brändi-ohjeistuksestanne toimivat sävykoodit tiloihinne, jotka toimivat onnistuneesti.

Materiaaleissa on paljon valinnan varaa. On tärkeää, että materiaalit soveltuvat parhaiten juuri oikeanlaisesti kunkin tilan toimintoihin.

Pyydä suunnittelijalta jeesiä valintoihisi.

Pintamateriaalien valinnassa on tilan toiminta tärkeä huomioon otettava seikka. Suunnittelijana valitsen puolestasi oikeat ja tyylikkäät pintamateriaalit tiloihisi. Pintamateriaalien valinnassa tulee monta pohdintaa vastaan: miten maalien sävyt taittuvat tilassasi, miten luoda tunnelmaa? Laittaisinko tapetin vai maalaisin? Pyydä jeesiä. Olen perehtynyt materiaaleihin ja olen hyvä sävyjen yhteensovittamisessa.

Tehdään tiloistanne kiinnostavat.

Hyvin suunniteltu=onnistunut toteutus.