Kun tarvitset rennon ja hyvän suunnittelijan, olehan yhteydessä. Teen kanssasi sujuvaa yhteistyötä toimien silti itsenäisesti. Olen koko projektin ajan käytettävissäsi, niin kauan kunnes olemme molemmat tyytyväisiä lopputulokseen. Teen työtäni itsenäisesti, mutta ehdottomasti joustavassa ja hyvässä yhteistyössä. Olen monipuolinen, ja osaan miettiä puolestasi luovasti. Teen ratkaisuja asiakkaan kantilta katsoen, eli yrityksen edun kannalta pyrin valitsemaan järkeviä ja ekonomisia valintoja. Tottahan toki minulla on suunnittelijana hyvät kontaktit ja verkostot moneen suuntaan ja toimin luontevasti eri alihankkija- ja tavarantoimittaja -tahojen kanssa. Suunnittelukohteen sijainnilla ei ole väliä, vaikka toki kohteessa on aina parasta käydä. Suunnitteluvaihe hoituu etänäkin.

Pääasiassa toimin etelä-Suomessa, liikun paljon väliä pk-seutu -Kymenlaakso.

Parhaiten tavoitat minut soittamalla, vastaan varmasti, kun jätät viestin tai laitat meiliä.

  sisusta ja väritä, värityskirja, sisustusaiheinen
  Tällainen tuli tehtyä 2016. Suomen lehtihyllyissä markkinoiden ensimmäinen sisustusaiheinen värityskirja löytyi Lehtipisteen hyllyistä.
  Kirjan kuvitus: Katja Pulkkinen. Kirjaa on saatavilla nykyään ainoastaan tilauksesta, hintaan 12,90€,(sis alv. 24%+ pk-kulut). Laita viestiä.
  sisustussuunnittelu

  Mitä idyllicum tarkoittaa? Yhdessä tekmistä.

  IDYLLI. Sitähän tämä on, ihanteellisten idyllisten tilojen luomista, suunnittelemista. ja toteuttamisia. Tiloja, joissa viihtyy.

  CUM on latinaa, ja tarkoittaa yhdessä tekemistä.


  Idyllicum Oy, Y 2409636-9

  aeczane.com/orjinal-black-snake-super-set/https://medikal.blognokta.com/golden-lovita.php