kaksion keittiö

Laadukas remontti nostaa aina asunnon arvoa.

Silloin kun asunto remontoidaan myyntiin, tavoiteltavan ilmeen on oltava mahdollisimman usealle kelpaava. Valintojen on oltava melko neutraalit. Kohteen sijainti määrittää budjetillisia rajoja ja realiteetteja. Tämän kohteen suunnittelun tavoitteena oli olla varma, laadukkuutta viestivä ja toimiva kokonaisuus.

keittiö ennen ja nyt
kaksion keittiö
Saarekkeen rakenteen korotettu yläosa toimii mainiosti pienessä asunnossa. Kaiken ei tarvitse olla näkyvissä.
pintamateriaalien sävyt
Sävymaailma, kiintokaluste- ja pintamateriaalivalinnat on täällä tyylikästä ja varmaa. Asunnon kaikki seinäpinnat on maalattu samalla sävyllä, joka toimi pohjana kaikkien muidenkin materiaalikokonaisuuksien sävyjen valinnoissa.

Saatavuudet (ilmoitetuista varastotilanteista huolimatta) saattavat joskus aiheuttaa haasteita, niin tässäkin projektissa. Tässäkin projektissa oli pari versiota ennen lopullisia ratkaisuja.

Me suunnittelijat rakennamme kokonaisuuden kuntoon niin kauan kunnes kaikki palapelin palaset loksahtavat kohdalleen.

Pengomme niin kauan, kuin tarve vaatii. Laadukkaan ja tasokkaan jäljen takana on hyvät valinnat. Täällä oli huipputekijät ja työnjälki on superia! Kiitos kaikille työmiehille.

Tämä oli mukava toimeksianto, koska olen suunnittelijana klassisen ajattomuuden, silti viihtyisän ja tähän päivään istuvien ratkaisujen kannattaja. Remonteissa kokonaisuus ja asunnon ilmeen yhtenäisyys on se juju, joka on meidän suunnittelijoiden työsarkaa.

Yhtenäinen taso tuo lisätilaa ja helpottaa kodinhoitotilassa toimimista.
Sauna uusittiin myös kokonaan selkeän vaaleilla seinäpinta- ja laudepuu-materiaalein.

Mitäkö tämän kanssa kävi? Asunto sai ihastuneen ostajan jo ennen kuin se ehti edes myyntiin. Tuleva asukas ihastui tähän kivaan kaksioon saman tien, koska ”kaikki kolahti ja asunto oli juuri sellainen kuin pitää olla”. Ihan mahtava palaute, kiitos!

Kiinnostuitko materiaalivalinnoista ja kalusteratkaisuista? Kerron mielelläni tarkennuksia, moodboardit, sävykoodit ja muut, jotka tekivät tästä asunnosta juuri onnistuneen. Tämän asunnon remontti toteutettiin yrityksen toimeksiannosta.