Sisustussuunnittelu

Mielenkiintoinen toimisto

Toimiston tuoterepertuaari ja aihekenttä saattaa olla joskus speciaalia. Ehkä ei aina esteettisesti niin viehättävää, mutta myytävät tuotteet ja markkinointielementit voidaan tuoda esiin ja yhdistää mielenkiintoisella tavalla.

Toimiston ilme voi aina joka tapauksessa olla kiinnostava ja persoonallinen tyyliinsä sopivalla tavalla ja yritysilmeensä mukaisesti. Hyvässä suunnittelussa voidaan käyttää luovuutta ja jujuja. Mites teillä? Suunnitellaanko kiinnostavat tilat? Ota yhteyttä!

Riitta

Sisustajana pidän siitä, että uskalletaan yhdistellä niin vanhaa kuin uutta.. Hyvä sisustus nojaa ajattomuuksiin, joihin on helppo yhdistää persoonallisuutta. Kodin sisustuksessa oleellisessa roolissa on asukkaan oma maku ja mielipide. Yrityksissä ratkaisevaa on yritysilme.

Suunnittelijana tehtäväni on luoda kokonaisuus niin, että sisustus on mittasuhteiltaan ja yhdistelmiltään toimiva, harmoninen ja joustavasti muokattavissa.

Tutustu myös näihin