Sisustussuunnittelu

Referenssejä

Tässä muutamia referenssikohteita ja blogista löydät lisää. Pääasiassa olen tehnyt julkisia tiloja kotitalouksien lisäksi. Sisustussuunnittelijana suosin ajattomia ja järkeviä ratkaisuja, joissa on jokin juju, joka tekee kokonaisuudesta mielenkiintoisen.

Toimiston taukotila.

Toimistotilan täydellinen muutos.

Toimistotilat, fuusio/ muutos.

Saunan ja kylpyhuoneen suunnittelu.

Toimistotilan ikkunateippaukset.

Ikkunateippausten toteutus: MainosBuumi ja Capricorn Design.

Riitta

Sisustajana pidän siitä, että uskalletaan yhdistellä niin vanhaa kuin uutta.. Hyvä sisustus nojaa ajattomuuksiin, joihin on helppo yhdistää persoonallisuutta. Kodin sisustuksessa oleellisessa roolissa on asukkaan oma maku ja mielipide. Yrityksissä ratkaisevaa on yritysilme.

Suunnittelijana tehtäväni on luoda kokonaisuus niin, että sisustus on mittasuhteiltaan ja yhdistelmiltään toimiva, harmoninen ja joustavasti muokattavissa.

Tutustu myös näihin