Sisustussuunnittelu

Rimaparkettia seinälle

Ensivaikutelman voi tehdä ainoastaan kerran. Tehdään se tiloihinne tyylillä.

Neuvotteluhuoneissa on huomioitava hyvin viihtyvyys ja akustiikka. Laadukkuus viestii aina yrityksen tavasta toimia.

Toimiston neuvottelutilat on aina käyntikortti vieraille, sisäänkäynnissä tapahtuvan ensivaikutelman lisäksi. Neuvottelutilan akustiikalla on merkittävä rooli tilan toimivuudessa ja viihtyvyydessä. Timberwisen rimaseinä pehmentää myös akustiikkaa. Akustiikkaan voidaan vaikuttaa valitsemalla materiaalit lattiasta kattoon oikein.
Sisäänkäynti saa olla näyttävä ja viestiä yrityksen tasosta ja laadusta. Sisäänkäynnin rimoitus rakennettiin tyylillä ja taidolla hyväksi kokonaisuudeksi. Rimoituksen värisävy on yhtenäinen neuvottelutilojen seinien kanssa.
Seinien värit valittiin yrityksen graafisesta ohjeistuksesta. Kalusteissa hyödynnettiin luonnollisestikin jo laadukkaita, olemassa olevia kalusteita.
Narikkatila on katseilta suojassa.
Suunnitelmasta toteutukseen.

Kiinnostuitko kuvissa näkyvistä valinnoista? Ota yhteyttä.

Riitta

Sisustajana pidän siitä, että uskalletaan yhdistellä niin vanhaa kuin uutta.. Hyvä sisustus nojaa ajattomuuksiin, joihin on helppo yhdistää persoonallisuutta. Kodin sisustuksessa oleellisessa roolissa on asukkaan oma maku ja mielipide. Yrityksissä ratkaisevaa on yritysilme.

Suunnittelijana tehtäväni on luoda kokonaisuus niin, että sisustus on mittasuhteiltaan ja yhdistelmiltään toimiva, harmoninen ja joustavasti muokattavissa.

Tutustu myös näihin