Sisustussuunnittelut

Tuusulan Asuntomessut 2020

Oli kiva käydä Tuusulassa Asuntomessuilla. Olen nyt käynyt kahtena päivänä ja voin sanoa että yksi päivä ei riitä, eli suosittelen ottamaan liput kahdelle päivälle. Sen lisäksi kannattaa käydä legendaarisen Tuusulan Rantatien Tuusulan oheiskohteissa.
Asuntomessujen kohteet ovat kuin missit kisarivissä, joten niitä kuuluukin tutkia ”sillä silmällä”. Sen messukävijä joutuu antamaan anteeksi, että joissakin kohteissa näkyy ehkä kiireessä suhattuja listojen laittamisia, mutta messukohteita kannattaa katselle isommalla kiikarilla. Ideoita on esillä runsaasti, pitää vain poimia itselle sopivat vinkit.

Villa Fontanan olohuoneessa on hyvä annos designia.
Kohde Terratintassa on paljon erilaista laattaa, kuten arvata saattaa.
Saunat ovat nyt vaaleita.
Talo Keudassa oli opiskelijoiden työnäytteitä. Hienoja kädentaitoja!
Villa Fontanan linja oli yhtenäinen. Kultaa on juuri sopiva ripaus.

Asuntomessujen avajaispäivänä satoi, mutta eikös sade vain putsaa ilmaa. Se tekee koronakevään jälkeen nyt hyvää. Kannattaa varata liput ajoissa netistä ja tehdä messuretki Tuusulaan. Turvatoimista ja turvaväleistä on huolehdittu hyvin, joten jos vain jokainen kävijäkin muistaa omalta osaltaan ohjeet, niin hyvin menee.
Minun makuuni nousi yksi helmi ylitse muiden, mutta kaikki saavat valita oman suosikkinsa. Mikä on sinun suosikkisi?

Mukavia messuja!

Riitta

Sisustajana pidän siitä, että uskalletaan yhdistellä niin vanhaa kuin uutta ja eri budjettikentiltä. Hyvä perussisustus nojaa tiettyihin ajattomuuksiin, johon on helppo yhdistellä trendejä ja omia persoonallisia mieltymyksiä. Kodin sisustuksessa oleellisessa roolissa on asujan oma maku ja mielipide. Yrityksissä ratkaisevaa on yritysilme.

Väreillä ja kuoseilla pelaaminen on minun taitoani.

Rakastan aitoa oloa ja lämmintä viihtyisyyttä, taitavasti tehtyä tunnelmaa. Suunnittelijana tehtäväni on luoda kokonaisuus niin, että sisustus on mittasuhteiltaan ja yhdistelmiltään harmoninen. Kannattaa käyttää sisustussuunnittelijan alaan perehtymistä, yhteyksiä ja ammattitaitoa hyväksi. Niin sinä säästät.

Saatat myös pitää...