asuntomessut

Tuusulasta tuulee

Jaan mielelläni muiden hyviä blogikirjoituksia. Tähän sopii sanonta, ettei pyörää kannata yrittää keksiä uudelleen😊. Tuusulan Asuntomessuista tulee pian monelta blogikirjoittajalta kilvan hyviä kuvia ja informatiivisia sisustusvinkkikuvauksia. Väitän, että Marja Lähteen veroista yhtä tarkkaa kirjoittajaa ei löydy yhtäkään bloggaajien keskuudesta. On mukava kehua heitä, jotka kehun ansaitsevat ja tekevät viitseliästä taustatyötä. Itse rakastan tarinoita, sisustusvalintojen syitä ja taustoja sisustustenkin taustalla.

Tällä mainiolla eläkeläispariskunnalla on lyömätön yhteistyökuvio, Reijo kuvaa ja Marja kirjoittaa. Messuja ja maailmalla kiertäessään heille on muodostunut jo vakiintunut tapa toimia. Yhteinen visio ja toimintasuunnitelma käydään tarkasti läpi ennen kierrosta, jonka ansiosta tuhansien ja taas tuhansien kuvien määrä ja niihin koottu informaatio koostuu heidän kotitoimistossaan omien työpöytiensä ääressä mainiosti.

Marja on jatkanut sisustusaiheisia kirjoituksiaan omassa blogissaan jäätyään sisustuspuuhista eläkkeelle. Tutustuimme Marjan kanssa aikoinaan ollessani luennoimassa yrittäjille. Sittemmin meitä on yhdistänyt sisustussuunnittelijoiden yhdistys Sissarit. Asuntomessuihin liittyen, on upeaa seurata sissari-kollegoita, joiden kohteet esittäytyvät nytkin messujen vetonauloina.

Tämän golfiakin harrastavan parin yhteisenä kiinnostuksen kohteena on matkustaminen, jossa tavalla tai toisella he bongaavat hyviä sisustukseen liittyviä kuvattavuuksia. Marjan ja Reijon rakkaustarina on myös ihailtavan kaunis. Kuten Marja kertoi, hänellä on nyt mies, joka ei anna hänen edes kantaa painavia kauppakasseja. Todellinen gentleman🤗! Jokainen sissari tarvitsisi tällaisen oman Reijonsa, auttavaisen työparin.
Tällaista saumatonta yhteistyötä seuraan ja kannustan vilpittömästi ihaillen🥰.

Tässä alkajaisiksi Marjan kooste Tuusulan taiteilijakodeista. Saamme varmasti lukea ensi viikolla alkavista Tuusulan Asuntomessuista myöhemmin lisää.
http://www.cocovisio.fi/2020/07/26/tuusulan-taiteilijakoteja/

Uteliaana Asuntomessujen antia seuraten!

Riitta

Sisustajana pidän siitä, että uskalletaan yhdistellä niin vanhaa kuin uutta.. Hyvä sisustus nojaa ajattomuuksiin, joihin on helppo yhdistää persoonallisuutta. Kodin sisustuksessa oleellisessa roolissa on asukkaan oma maku ja mielipide. Yrityksissä ratkaisevaa on yritysilme.

Suunnittelijana tehtäväni on luoda kokonaisuus niin, että sisustus on mittasuhteiltaan ja yhdistelmiltään toimiva, harmoninen ja joustavasti muokattavissa.

Saatat myös pitää...