sisustusvalmentaja
Sisustussuunnittelut, sisustusvalmentaja

Superviestijä ja sisustusvalmentaja

Elämässä tulee erilaisia vaiheita eteen ja muutosprosessit ovat väistämättömiä.
Olen ehdottomasti parhaimmillani kun teen yhteistyötä. Minulle koronakevät antoi kaivatun aikalisän.

Meillä kullakin on omat osaamisalueemme.
Itselläni on laaja-alaisuutta ja monipuolisuutta vaikka muille jakaa, silti vaikeinta yksinyrittämisessä on itsensä myyminen. En taida olla kuitenkaan poikkeus, tuolle epämukavuusalueelle meneminen lienee useimmilla yrittäjälle iso haaste.
Kaikkea ei vaan kaikissa tilanteissa näe selkeästi, etenkään silloin, kun elämä ravisuttaa useampaa kivijalkaa samanaikaisesti. Objektiivinen toisen ihmisen ammattilaisuus ja erikoisvahvuus on tarpeen. Samoin silloin kun itsellä on intoa luoda uutta, toteuttaa ja saada aikaiseksi, silloinkin sokeutuu. Ulkopuolinen näkee asiat joskus vaan kirkkaammin.

Käännyin Superviestijän puoleen.
sisustusvalmentaja Riitta

Superviestijä Leena Honkajuuri oli tuttu entuudestaan yhteistyöstämme viime kesän 2019 Kouvolan Asuntomessu-projektista. Leena ruuvasi viestimiseni kärkeä. Inspiroivien etätapaamisemme lomassa syntyi uusi käsite, sisustusvalmentaja.

Sisustusvalmentaja
etäkonttorissa sisustusvalmentaja

Interior Coach, kuten olin itse jo fokuksen kirkastamista aloittanut. Sisustusvalmentaja kuvaa toimintatapaani. Olen sisustustyössäni osoittautunut valmentavaksi tekijäksi, joka ohjaa ja auttaa muita, kilpailijoita ja kollegoitakin mielellään. Olen mielelläni tuki ja sparraaja. Valmentava ote on minun tapaani toimia sisustuksellisissa työtehtävissä, on se sitten koti tai julkiset tilat. Useammasta tähdestä tulee parempi valo kuin yhdestä yksin.

Tästä on hyvä jatkaa! Sain Leenalta hyvät eväät ja asioita meni supervauhdilla eteenpäin. Oli oikea superjakso aurinkoisessa keväisessä landekonttorissani. Sain myös takaisin superinnon, juuri sen mitä kaipasinkin!
Aika vaatii nyt intohimoa ja toimintaa. Kiitos!

Riitta

Sisustajana pidän siitä, että uskalletaan yhdistellä niin vanhaa kuin uutta ja eri budjettikentiltä. Hyvä perussisustus nojaa tiettyihin ajattomuuksiin, johon on helppo yhdistellä trendejä ja omia persoonallisia mieltymyksiä. Kodin sisustuksessa oleellisessa roolissa on asujan oma maku ja mielipide. Yrityksissä ratkaisevaa on yritysilme.

Väreillä ja kuoseilla pelaaminen on minun taitoani.

Rakastan aitoa oloa ja lämmintä viihtyisyyttä, taitavasti tehtyä tunnelmaa. Suunnittelijana tehtäväni on luoda kokonaisuus niin, että sisustus on mittasuhteiltaan ja yhdistelmiltään harmoninen. Kannattaa käyttää sisustussuunnittelijan alaan perehtymistä, yhteyksiä ja ammattitaitoa hyväksi. Niin sinä säästät.

Saatat myös pitää...