Sisustussuunnittelu

Referenssejä

Hyvät kuvat ovat meille visuaalisille tekijöille A&O. Yrittäjän käyntikorttia on jatkuva itsensä päivittäminen ja myös omien töiden esittely. Joudun häpeäksi myöntämään, en ole mikään www-sivujen tekijä. Huoh! Korona antoi aikaa taas pitkästä aikaa päivittää www-sivuja, jotka eivät koskaan valmistu. Keskeneräisyyteen on vain totuttava.

Suunnittelukohteista ei aina tule otettua kuvia, etenkään kotitalous-kohteista. Kuvausprosessissa on oma työsarkansa myös asiakkaille ja asukkaalle itselleen. Milloin remontti on valmis? Ja se pyyntö asiakkaalle, että siivoaa sitten ihan KAIKEN mahdollisen esiltä, joka häiritsisi blogikelpoista kuvaa.

Kokosin tähän alle galleriaan muutaman toisistaan eroavia suunnittelemiani kohteita.
Joukossa osviittaa sellaisistakin, jotka ovat minulle itselleen jääneet sovitusti luovutusvaiheen suunnitelmatasolle, eli minulla on vain 3D-kuvat. Osasta näistä olen nähnyt toteutuksen, osasta en. Koska olen kouluttanut kollegoitakin, yksi vakioneuvoni on: sopikaa ajoissa kuvaussessio! Suutarilla ei tosiaankaan ole aina kenkiä. Onpa joukossa yksi matkalle jäänyt suunnitelma, jossa otin riskin ja toimitin planin sähköisesti kuulematta asiakkaasta enää mitään. Olisipas kiva tietää onko kohde toteutettu ohjeineen? Näinkin näissä ”unelma”hommissa joskus käy.

Kunhan tästä joudan, niin sijoitan nämäkin kuvat oikeaan kohtaan täällä www-sivuillani :). Kiitos niille asiakkaille, joiden kanssa olen muistanut hoitaa refekuvauksenkin.
Terveisin www-nörtti 😉

Riitta

Sisustajana pidän siitä, että uskalletaan yhdistellä niin vanhaa kuin uutta.. Hyvä sisustus nojaa ajattomuuksiin, joihin on helppo yhdistää persoonallisuutta. Kodin sisustuksessa oleellisessa roolissa on asukkaan oma maku ja mielipide. Yrityksissä ratkaisevaa on yritysilme.

Suunnittelijana tehtäväni on luoda kokonaisuus niin, että sisustus on mittasuhteiltaan ja yhdistelmiltään toimiva, harmoninen ja joustavasti muokattavissa.

Saatat myös pitää...