sisustusvalmentaja Bergman
Sisustussuunnittelut

Esiintyjänä ja puhujana

Olen kokenut puhuja ja esiintyjä. Puhujana olen ollut muun muassa Habitaressa ja Kevätmessuilla. Viime kesänä 2019 Asuntomessuilla puhuin erilaisille sisustuksesta kiinnostuneille joka päivä yhden viikon ajan vetäessäni opastettuja sisustuskierroksia. Olen taitava kertoja, perehdyn taustoihin ja toivon kuulijoideni innostuvan kuulemastaan. Opastuskierrosten jälkeen jäimmekin kiinnostuneiden kanssa vaihtamaan ajatuksia sisustamisista.

Luennoinnit ja koulutukset ovat olleet olennainen osa sisustussuunnittelu -tehtäviäni. Olen luennoinut ja kouluttanut erilaisille ryhmille sisustamisesta. Luennoidessani pidän interaktiivisuudesta ja siitä, että saan kuulijat olemaan läsnä ja osallistumaan. Kuuntelen, luon viihtyisän tilanteen ja parasta on, kun saamme luotua yhdessä hyviä keskustelutuokiota.

Tässä muutama artikkeli arkistoista:

HABITARE 2019 Miten elämäntilanne vaikuttaa sisustukseen

Idyllicum mediassa, Riitta Bergman sisustussuunnittelu, omakotitalo, koko talon remontti

http://yle.fi/uutiset/3-9335908

https://www.yumpu.com/fi/document/fullscreen/56454316/paakaupunkiseudun-koti-amp-auto-12-2016-lansi-pohjoinen-painos

Tutustu!

Riitta

Sisustajana pidän siitä, että uskalletaan yhdistellä niin vanhaa kuin uutta ja eri budjettikentiltä. Hyvä perussisustus nojaa tiettyihin ajattomuuksiin, johon on helppo yhdistellä trendejä ja omia persoonallisia mieltymyksiä. Kodin sisustuksessa oleellisessa roolissa on asujan oma maku ja mielipide. Yrityksissä ratkaisevaa on yritysilme.

Väreillä ja kuoseilla pelaaminen on minun taitoani.

Rakastan aitoa oloa ja lämmintä viihtyisyyttä, taitavasti tehtyä tunnelmaa. Suunnittelijana tehtäväni on luoda kokonaisuus niin, että sisustus on mittasuhteiltaan ja yhdistelmiltään harmoninen. Kannattaa käyttää sisustussuunnittelijan alaan perehtymistä, yhteyksiä ja ammattitaitoa hyväksi. Niin sinä säästät.

Saatat myös pitää...