Sisustussuunnittelu

Opastetuille sisustuskierroksille Tuusulaan

Asuntomessut ovat yksi kesän kiinnostavin retkikohde monelle rakentamisesta tai kodin laittamisesta kiinnostuneille. Viime vuonna Kouvolassa järjestettiin ensimmäistä kertaa opastettuja sisustuskierroksia, jotka osoittautuivat suosituksi tavaksi tutustua messukohteisiin.

Sisustuskierroksia on tiedossa myös Tuusulassa ensi kesänä.

Me ihmiset olemme uteliaita, joka on tutkitustikin positiivinen piirre elon, ilon ja vireyden kannalta ;). Kierrosten idea on tutustua kohteiden taustoihin ja tarinoihin, perusteluihin ja syihin ratkaisujen taustalla. Rakastan tarinoita. MIKSI mihinkin ratkaisuun on päädytty, se on juuri se innostava kysymys, johon pyritään näillä opastetuilla, vetämilläni sisustuskierroksilla pureutumaan.

Tuusulan Asuntomessuilla tullaan näkemään kovin erityyppisiä kohteita. Odotettavissa on näyttäviä, toisistaan erottuvia, erilaisia kohteita. Mikä meidät itsekunkin saa sanomaan Wau? Kaikilla meillä on erilaiset maut ja vertailupohjat mitkä ihastuttavat. Yhdelle se on asunnon pohjaratkaisu, toiselle sisustus, kolmannelle jokin muu peruste.

Pyrin pohjatyössäni kartoittamaan kiinnostavimmat kohteet, jotka ”mahtuvat” sisustuskierroksille. Kiinnostavuusperuste voi olla kohteen pohjaratkaisu, pintamateriaalit, sisustuksen linja tai jokin muu mikä on noston arvoinen seikka juuri tänä vuonna ja näillä messuilla. Sisustuksellisesti syy saattaa olla trendien mukaisuus, tai ajattomuuden ilmentymä, harmooninen kokonaisuus. Syitä on monia.

Innolla odotan kevään etenemistä ja kohteisiin tutustumisia :).
Sitä ennen on vielä paljon tekemistä.
– Riitta
#asuntomessut2020 #tuusula #opastetutsisustuskierrokset #sisustus

Riitta

Sisustajana pidän siitä, että uskalletaan yhdistellä niin vanhaa kuin uutta.. Hyvä sisustus nojaa ajattomuuksiin, joihin on helppo yhdistää persoonallisuutta. Kodin sisustuksessa oleellisessa roolissa on asukkaan oma maku ja mielipide. Yrityksissä ratkaisevaa on yritysilme.

Suunnittelijana tehtäväni on luoda kokonaisuus niin, että sisustus on mittasuhteiltaan ja yhdistelmiltään toimiva, harmoninen ja joustavasti muokattavissa.

Tutustu myös näihin