Sisustussuunnittelu

Habitare 2019 ja Mind spaces

Habitare 2019 ja Mind Spaces- teema kutsuu ensi viikolla.

Missä mieli lepää? Millaisessa tilassa mieli inspiroituu? Miten aistit vaikuttavat muuttuvissa elämäntilanteissa? Koemme aistein eri tilojen tunnelmat, onnellisuudenkin. MINDSPACES on suunnattoman kiinnostava teema! Mind spaces sukeltaa mieleen. Innolla odotan ensi viikkoa. Viime vuonna pureuduttiin jo juuriin ja aitouteen, nyt sukelletaan vielä syvemmälle. Kuulostaa aidolta rehellisyydeltä.

Nyt saamme tunnustaa, että koti on siellä missä sydän on.

”Where ever i lay my hat, that´s my home. Vai menikö se niin että…where ever i lay my heart, that´s my home?

Allekirjoittaneellakin on muutama mielenkiintoinen tehtävä Habitaressa: Kierretään yhdessä tärppiosastot, saat vinkit toimijoista ja yrityksistä, joiden valikoimista löydät erilaisiin elämän tilanteen tuomiin muutostilanteisiin oivia ratkaisuja.

Kuinka muuttuva elämän tilanne vaikuttaa sisustukseen? Käydään läpi, mitä muuttotilanteessa kannattaa ottaa mukaan? Miten tehdä valintoja ekologisesti?
Katso myös muutkin Habitare 2019 ohjelmat ja opastetut kierrokset, tarjolla on paljon mielenkiintoista. Löydät minut täältä.

Nähdään Habitaressa!

Riitta

Sisustajana pidän siitä, että uskalletaan yhdistellä niin vanhaa kuin uutta.. Hyvä sisustus nojaa ajattomuuksiin, joihin on helppo yhdistää persoonallisuutta. Kodin sisustuksessa oleellisessa roolissa on asukkaan oma maku ja mielipide. Yrityksissä ratkaisevaa on yritysilme.

Suunnittelijana tehtäväni on luoda kokonaisuus niin, että sisustus on mittasuhteiltaan ja yhdistelmiltään toimiva, harmoninen ja joustavasti muokattavissa.

Tutustu myös näihin