Sisustussuunnittelu

Opastetut sisustuskierrokset

Ensi viikolla olen oppaanasi Asuntomessujen opastetuilla sisustuskierroksilla.

sisustussuunnittelija Riitta Bergman opastetut sisustuskierrokset
Miksi mennä kohteisiin opastettuna? MIKSI on varmastikin se päällimmäisin kysymys, mihin olen näihin kohteisiin tutustuessani pyrkinyt saamaan vastauksia. Sen tähden, koska itse olen utelias kuulemaan, miksi joku ratkaisu on tehty. Aika moni minunkin lisäkseni on! Messukohdekierroksilla kuuluu jonossa paljon ihmettelyä, miksi johonkin ratkaisuihin on asunnoissa päädytty tai mistä hankintoja on tehty. Olen ottanut näistä ihmettelyistä selvää.

Uteliaisuus on ilo!

Kysymällä, ja kohteisiin etukäteen pitkin kevättä tutustumalla asiat selviävät. Olen saanut kysellä ja haastatella rakennusprojektin eri osapuolia, asukkaita ja suunnittelijoita. Olen pyrkinyt kaivamaan rivien välistä syitä ja perusteluita, vähän muutakin kuin sen, mitä lehdissä on kirjoitettu ja kuvattu.

Uuden kodin rakentaminen on sujuvan yhteistyön tulosta, jossa tarvitaan toiveita & realistisuutta, haaveita & konkretiaa, hyvää yhteishenkeä & kompromisseja. Rakennusprosessi vaatii paljon raatamista, hikeä ja vaivannäköä ja kaiken kruunaa kauneus. Onnistunut sisustaminen vaatii hyvää esteettistä silmää ja rohkeutta oman maun toteuttamiseen. Olen yrittänyt penkoa talon sydämen.

Talo Korea

SISUSTUSVIIKKO 22.-28.7.
– Rantakortteli, Tallipuiston kortteli, Pioneerikoulu ja Paja-aukio

Opastetuille kierroksille osallistujat pääsevät etujoukoissa ennen muita messuportista sisään, kuten Korian entisellä kasarmialueella kuuluu sanoa. Jos ryhmien tahti ja aika sallii, niin jatkamme matkaa yli ennakkoon ilmoitettujen kohteiden. Sisustuskierroksilta saat joka tapauksessa tärpit kaikkiin messukohteisiin.
kouvola kartalle


Opastetuille kierroksille osallistuville on luvassa Kouvolan Lakritsin special-kassi, jota ei kellään vielä muuten olekaan!
Kokoan juuri kassien sisältöjä. Hyvää on luvassa, sittenpähän näet ;).

#erotumassasta #kouvolanlakritsi

ASUNTOMESSUT KOUVOLASSA 11.8.2019 SAAKKA.

SISUSTUSVIIKKO VIIKKO 30 MAANANTAISTA 22.-SUNNUNTAIHIN 28.7.
Sisustusviikolla kohteessa nro 8B, SISUSTUSLOUNGESSA on ilmaista sisustusneuvontaa á 20min/asiakas. Paikalla on ympäri Suomen toimivia sisustussuunnittelijoita runsas tusina, joten voit valita mieluisesi, mm. useita Kenen Kotona -ohjelmasta tuttuja sisustussuunnittelijoita. Tule ja hyödynnä tämä etu! Sisustusneuvonnasta lisää seuraavaksi. Seuraa Sisustuspilkkuja- blogia!

sisustussuunnittelijat Asuntomessuilla 2019

Riitta

Sisustajana pidän siitä, että uskalletaan yhdistellä niin vanhaa kuin uutta.. Hyvä sisustus nojaa ajattomuuksiin, joihin on helppo yhdistää persoonallisuutta. Kodin sisustuksessa oleellisessa roolissa on asukkaan oma maku ja mielipide. Yrityksissä ratkaisevaa on yritysilme.

Suunnittelijana tehtäväni on luoda kokonaisuus niin, että sisustus on mittasuhteiltaan ja yhdistelmiltään toimiva, harmoninen ja joustavasti muokattavissa.

Tutustu myös näihin