Sisustussuunnittelu

Kouvolan Asuntomessuilla

Kevät on ahkeroitu Kouvolassa!

Meille kahdelle kollegalle, minulle ja Mallalle tutussa, tämä meidän molempien lapsuutemme kotikaupungissa touhuaminen on ollut antoisaa. Elämä on vienyt meidät molemmat ”likat” vuosikymmeniksi muualle, joten on ollut ilo uurastaa pitkästä aikaa tutussa ympäristössä. Paljon on kuitenkin tullut uusia asioita ja uusia ihmisiä vastaan. Teiden nimetkin ovat vaihtuneet suur-Kouvolaksi muuttumisen myötä 10 vuotta sitten, joten Kouvolassa liikkuminen on välillä kuin ulkomailla olisi!

Kouvolan Asuntomessut tarjoaa tänä vuonna historian ensimmäisen kerran opastettuja sisustuskierroksia, jonka osallistujat pääsevät aamun ensimmäisinä kävijöinä messualueelle jo ennen messuporttien aukaisua. Pieni etumatka on aina hyvä asia ;). Tarjolla on myös sisustusneuvonta-palvelua, jossa on useampikin ympäri Suomen toimiva sisustussuunnittelija paikalla.

Malla Tapion suunnittelemat tilat, Trendikoti ja Sisustuslounge suojellussa rakennuksessa Pioneerikoululla ovat näkemisen arvoiset. Värikkyyttä ja rohkeita yhdistelmiä on luvassa, ihan kuin tässä elämässä muutenkin viime kuukausina on ollut kaikkine väripaletin kirjoineen.
sisustussuunnittelijat
Elämä ja kodit rakentuvat tarinoista ja värikkyydestä, eikös vaan?

Tavataan Asuntomessuilla!

ASUNTOMESSUT KOUVOLASSA 12.7.-11.8.2019
#kouvola #koria
#sisustusviikko (viikko 30: ma22.7.-su 28.7.)
#opastetutsisustuskierrokset
#sisustusneuvonta #sisustuslounge #trendikoti #pioneerikoulu
#sisustussuunnittelut

Riitta

Sisustajana pidän siitä, että uskalletaan yhdistellä niin vanhaa kuin uutta.. Hyvä sisustus nojaa ajattomuuksiin, joihin on helppo yhdistää persoonallisuutta. Kodin sisustuksessa oleellisessa roolissa on asukkaan oma maku ja mielipide. Yrityksissä ratkaisevaa on yritysilme.

Suunnittelijana tehtäväni on luoda kokonaisuus niin, että sisustus on mittasuhteiltaan ja yhdistelmiltään toimiva, harmoninen ja joustavasti muokattavissa.

Tutustu myös näihin