sisustus, Sisustussuunnittelu

Lasten huoneen värit

 Vielä vähän asuntomessujen annista. 
Inspiroivat värit ovat tulleet vahvasti sisustukseen. Asuntomessujen värikkäimmästä lattiasta vastasi Timberwise. Herkullinen pinkki tamminen lankkuparketti vie heti iloiseen tunnelmaan. 
   

Luo tunnelma!

Se on tehtävissä niin pienin kuin suurinkin ratkaisuin. Viimeistelty ilme on kaikille pikkuisillekin mieluisaa. Pääasia, että omassa huoneessa on turvallinen ja kiva olo. Urheilullisen pikkusporttarin huoneesta löytyy niin autoja kuin jumppavälineitäkin.

  
 
Kierrätä
 

Iloitsen suuresti tämän hetken nuorten äitien tilanteesta tehdä hankintoja hyväksytysti myös kierrättämällä. Upeaa, että se on nyt suosittua ja trendikästä. Suunnattoman järkevää ja ekonomista! Yhtälailla kun on tehnyt hankintoja, raaskitaan kiertoon laittaa itselle turhat ja pieneksi jääneet vaatteet ja tavarat. Nin saadaan pidettyä lasten huoneet aina päivitettynä ja siten myös siisteinä. Lelut ja tavarat, joista aika on jo ajanut ohi, kuuluu laittaa 
 kiertoon ja eteenpäin. Lahjoita vaikka sellaiselle, jolle ne ovat aarteita, ajankohtaisia ja sopivia.Lahjoittamisesta saat vieläpä hyvän mielen.

Käytä tapetteja 
 
Nyt sisustetaan muutenkin selkein kuvin ja kuosein. Myös tapeteissa on ihania tunnelmia. Haluaisitko selata hyviä malleja? Myös RiiRii Designin kautta saat hankittua upeita Rebel Wallsin tapetteja.

Lasten huoneiden sisustamisia on hauska tehdä, oli pikkuihmisiä itsellä tai ei. Siinä saa päästää mielikuvituksen valloilleen. 
 Minun lapseni ovat jo aikuisia, joten lastenhuoneiden sisustamiset ovat tätä nykyä lähinnä asiakastöitä. Sehän ei ole mihinkään hävinnyt, että äitihän sitä on itsekin. Olen ja olin omasta mielestä vieläkin aika käytännöllisesti ajatteleva. Ja kauneutta rakastava esteetikko. Eikä kannata unohtaa, että meissä mutseissakin asuu ikuisesti peppi pitkätossu tai loputon romantikko.

Syksy on sisustajan aikaa. 
 Kunhan nämä helteet nyt ensin siirtävät meidät pikkuhiljaa sisätiloihin.
 Nyt nautitaan elokuun illoista.
Mukavaa viikonloppua!

Riitta

Sisustajana pidän siitä, että uskalletaan yhdistellä niin vanhaa kuin uutta.. Hyvä sisustus nojaa ajattomuuksiin, joihin on helppo yhdistää persoonallisuutta. Kodin sisustuksessa oleellisessa roolissa on asukkaan oma maku ja mielipide. Yrityksissä ratkaisevaa on yritysilme.

Suunnittelijana tehtäväni on luoda kokonaisuus niin, että sisustus on mittasuhteiltaan ja yhdistelmiltään toimiva, harmoninen ja joustavasti muokattavissa.

Tutustu myös näihin