Asuntomessut 2018, Pori, Sisustussuunnittelu

Viisi vinkkiä sisustukseen. Nyt.

Viisi nopeaa vinkkiä sisustukseen. NYT. 
1. Näyttävät seinäpinnat
Seinäratkaisut voivat olla ilmeikkäitä. Nyt trendikkäin ratkaisu on ehdottomasti rimapaneeli. 
 

seinä: TIMBERWISE Design Wall TXT

Käytä rohkeasti värejä ja tapetteja! 

Jos kaipaat uniikkia ratkaisua, seinän ilmeen voi maalata vaikka efektimaaleilla
 

2. Lasiseinät mustilla metalliraameilla

Mustat raamitetut lasiseinät ja ovet tuovat ilmettä. Lasisienät pitää olla nyt mustilla raameilla varustetut. Tässä lasiovi toimittaa perinteisen välioven virkaa. Ovi itsessään on katseenkiinnittäjä. 

 

3. Liikuntalaitteet 

Puolapuut,voimistelurenkaat tms.liikuntatuotteet ovat tulleet osaksi kodin sisustusta. Tässä Suomen voimistelutuotteen puolapuut valkoisena lasten huoneessa. Tietokoneilla ja kännyköillä työskentely on tuonut voimistelu- ja venyttelylaitteeet joka kotiin. 

4. Ladonovet

 Rennot ladonovet, etenkin roikkukiinnitysmekanismi on tupsahtanut nyt tyylikkääseenkin olohuoneeseen. Tärkeää on kuitenkin huomioida ovityypin ja ripustusmekanismin tyylillinen sopivuus sekä talon tyylin että muun kalustuksen suhteen. 

5. Tummat kylpyhuoneet
 
Sauna ja kylpyhuonetilat ovat tummanpuhuvia. Se on ihan ok, kunhan muistaa hyvin suunnitellun valaistuksen. 

Kuvat ovat Porin Asuntomessuilta mm. kohteista nro 22: Wienerberger Jokiduo, nro 10: Pori Energia Valovoima ja nro 11: Talo Luvia.
Lisää voit lukea aiemmista postauksista
Asuntomessuista täältä

Riitta

Sisustajana pidän siitä, että uskalletaan yhdistellä niin vanhaa kuin uutta.. Hyvä sisustus nojaa ajattomuuksiin, joihin on helppo yhdistää persoonallisuutta. Kodin sisustuksessa oleellisessa roolissa on asukkaan oma maku ja mielipide. Yrityksissä ratkaisevaa on yritysilme.

Suunnittelijana tehtäväni on luoda kokonaisuus niin, että sisustus on mittasuhteiltaan ja yhdistelmiltään toimiva, harmoninen ja joustavasti muokattavissa.

Tutustu myös näihin