asuntomessut, Asuntomessut 2018, Pori, sisustus

Tapettia seinään

Tapetit!
Nyt seinille saa laittaa ilmettä, näköä ja värejä.
Tapeteissa valikoimaa riittää: näyttävien kuosien ja kuvien määrällä ei ole rajaa. 

 
   
 
Mahtaako vahvaan kuvioon ja kuosiin kyllästyä pian?
Jos tapetti on valittu kokonaisuuteen hyvin, tuskin.

Useimmiten vahva ilme sensijaan ihastuttaa päivästä ja viikosta toiseeen entistä enemmän. Joskus oli muka olemassa sääntö, että ikkunaseinää ei tapetoida. No, se on taitanut kyllä olla vain laiskan oikaisu siitä, että ikkunaseinässä on usein patterit, ikkunalaudat, verhokiskot tms., josta syystä tapetin laitto on hivenen työläämpää. Sellaista sääntöä ei onneksi enää ole. 

  
 

 Tapetit viehättävät ja ehkä arastuttavatkin samanaikaisesti.
 Tapetti jätetään monesti laittamatta myös sitä syystä, että runsaudenpula ja valinnan vaikeus jarruttaa valintaa.
Toisin kuin luullaan, näyttävyys voi olla jopa se tehokeino, joka saattaa olla asunnon myyntitilanteessakin ratkaiseva tekijä. Silloin kun näyttävyys sopii asunnon henkeen ikään ja kokonaisuuteen, ei kannata yrittää miellyttää pliisulla ja varmalla ratkaisulla, valkoisilla seinillä. Makuja on tietty erilaisia ja se mikä miellyttää yhtä, ei kolahda välttämättä toiselle.
 Tapetithan on aina kuitenkin helppo vaihtaa, jos ne eivät miellytä. Tapetin kuosin sopivuus tilassa ja kokonaisuuden onnistuvuus vie parhaimmillaan johonkin tunnelmaan. Siitä syntyy viihtyvyys. Hyvä kuulla! Nämä myynnin kannalta rohkaisevat terveiset sain SOLID HOUSEn kiinteistövälittäjältä, Nina Norrgårdilta. 
 

 
 
Erityisesti silloin, kun halutaan sisustaa koti ihan vaan itselle mieluisaksi, ei tunnelman rakentamiseen tarvitse olla rajoja. Anti mennä vaan, jos se asujia miellyttää. Tapetin valinnassa on vain huomioitava tarkasti sitten myös lattian sävy ja kuosi. Siihen saa konsultointiapua sisustussuunnittelijalta.

Jaahas. Olisipas kiva tapetoida jotain itsellekin :). 

Haluatko nähdä malleja livenä? 
Kysy RiiRii Designilta esim. Rebel Wallsin tapeteista. 
Tutustu malleihin ja ole yhteydessä
**************************
Kuvat Asuntomessukohteista Porista.
Kohteista nro 7, 12, 32, 31. 
Asuntomessut Porissa 5.8. 2018 saakka. 

Riitta

Sisustajana pidän siitä, että uskalletaan yhdistellä niin vanhaa kuin uutta.. Hyvä sisustus nojaa ajattomuuksiin, joihin on helppo yhdistää persoonallisuutta. Kodin sisustuksessa oleellisessa roolissa on asukkaan oma maku ja mielipide. Yrityksissä ratkaisevaa on yritysilme.

Suunnittelijana tehtäväni on luoda kokonaisuus niin, että sisustus on mittasuhteiltaan ja yhdistelmiltään toimiva, harmoninen ja joustavasti muokattavissa.

Tutustu myös näihin