Asuntomessut 2018, Pori

Porin Asuntomessut 2018, kohde nro 12, Sievitalo Kultakoivu 187

Sievitalon sisustus oli toukokuun alussa melko valmis. 
Tässä kohteessa huomio kiinnittyi valaisimien kivaan käyttöön. Niinhän näissä kuvien otossa tapahtuu, että sitä ottaa sellaisista jutuista kuvia, joista itse diggaa. Linda käyttää myös rohkeasti pinnoissa erilaisia ratkaisuja, jotka eivät jätä tunnelmaa pliisuksi. Valaisimet Innojokista.

 

 

Sisustuksen on suunnitellut LB Designin Linda Baki. Pyöreä pallomuotokieli on puhutellut suunnittelijaa. Pidän Lindan tyylistä yhdistellä ”sitä mitä pitää”, ja kuitenkin jotain odottamatonta ja persoonallista. Tietynlainen punainen lanka kulkee läpi talon eikä sisustus noudata suoranaisesti liian nähtyjä kaavoja. 

 

Nuoren huoneessa saa näkyy asujan oma tahto, persoonallisuus ja harrastus.

 

”Nothing beats a smile.”
 Ihana lause. Mikään ei voita hymyä. No eipä :). 

Kuvat olivat Porin Asuntomessujen kohteesta nro 12: Sievitalo Kultakoivu 187.

***

Lisää muutamasta muustakin kohteesta kesän aikana. Seuraa blogia.
Asuntomessut Porissa 6.7.-5.8.2018 
Lisää infoa Asuntomessujen omilta sivuilta näet täältä.

Riitta

Sisustajana pidän siitä, että uskalletaan yhdistellä niin vanhaa kuin uutta.. Hyvä sisustus nojaa ajattomuuksiin, joihin on helppo yhdistää persoonallisuutta. Kodin sisustuksessa oleellisessa roolissa on asukkaan oma maku ja mielipide. Yrityksissä ratkaisevaa on yritysilme.

Suunnittelijana tehtäväni on luoda kokonaisuus niin, että sisustus on mittasuhteiltaan ja yhdistelmiltään toimiva, harmoninen ja joustavasti muokattavissa.

Saatat myös pitää...