bongaukset

N’Avetta

Viimeksi kerroin yllätyskeikasta Perkkiön tilalle. 
Nyt ollaan Sipoon puolella, Vanhan Porvoontien varrella.

Ensinnäkin matka stadista taittuu kivasti vaikka fillarilla. Metrolla pääsee jo melko lähelle vanhan Porvoon tien alkuun ja siten kivan matkan pään alkuun. Tietä on hyvä ajaa tällaisen hitaammankin menijän, koska pyörätietä riittää melkein koko matkan Porvooseen. Ainoastaan muutama kilomeri mentiin maantien pientareella, joka sekin oli onneksi hyvän leveää. Ainoa mikä harmitti, oli kun peeveli jotkut vetreämmät menivat ohi normimummo-kaunottarilla! No otettiin vähän kisaa heidän kanssaan ja vedettin ohi. Vuorotellen.


Asiaan siis. 
Retkillä pitää pysähtyä kivoissa paikoissa. 
Suunnitelmaamme kuuluva etappi tuli vastaan yllättävän pian, leipomo kahvila N’Avetta. Sehän sitten olikin kaunis ja kiva paikka! N’Avettaa on kehuttu monessa blogissa ja lehdessä, eikä suotta. Näin ihanana kesänä valittavissa on sekä aurinkoista että varjoista istumapaikkaa.
  
Aina on kaffettelun aika.

 
N’Avetasta saa joka päivä tuoreita leipomuksia ja vitriini olikin houkuttelevan täynnä vaikka mitä herkkuja.
 
 

    
  
…täältä saa myös luomumunia.
Huomioi: L-koko.
:).    

  Kokonaisuus on kauniin kehun arvoinen.

Allekirjoittaneella on ollut tänä keväänä työpöydällä useampi kahvila, joten tottahan kiinnitän huomiota kokonaisuuteen ja yksityiskohtiin. Se on vähän ammattitauti. Rekvisiitan oikeantyylisyys sopii tähän miljööseen loistavasti. Kaunis tunnelma. Erityisesti maalaisromanttisesta tyylistä pitävät löytävät täältä Villa Nokkosesta vaikka mitä kivaa. Somistusta oli N’Avetan kahvilassa juuri sopivasti, ei liikaakaan.

Jos ihastuu kahvikuppeihin, niin kaikki kahvilan astiat ja muu somistus löytyy vieressä olevasta putiikki Villa Nokkosesta.

 
 
N’Avetan isoksi plussaksi on vielä kehuttava sen palvelua, joka oli viehättävän perheenomaista ja lämminhenkistä. 
Hyvä syy ajaa välillä pitkästä aikaa Vanhantien kautta vaikka Kouvolaan porhaltavan modarin sijaan.
Tänne uudelleen! 

Riitta

Sisustajana pidän siitä, että uskalletaan yhdistellä niin vanhaa kuin uutta.. Hyvä sisustus nojaa ajattomuuksiin, joihin on helppo yhdistää persoonallisuutta. Kodin sisustuksessa oleellisessa roolissa on asukkaan oma maku ja mielipide. Yrityksissä ratkaisevaa on yritysilme.

Suunnittelijana tehtäväni on luoda kokonaisuus niin, että sisustus on mittasuhteiltaan ja yhdistelmiltään toimiva, harmoninen ja joustavasti muokattavissa.

Saatat myös pitää...