Asuntomessut 2018, Pori, Porin Virkistyshotelli

Porin Virkistyshotelli


 Porin Asuntomessujen yksi oheiskohde on Yyterin virkistyshotelli jonne parhaillaan rakennetaan uuttaa majoituskapasiteettia. Näköalat ja olosuhteet muistuttuvat ulkomailla oloa, jos vain kelit suosivat. 
Mediapäivänä aurinkoinen helle helli meitä, saimme kokea kevään ensimmäiset helletunnelmat. Vain sandaalit puuttui.

Kun käyt Porissa Asuntomessuilla, ota ihmeessä aikaa ja nauti Porin seudun alueen muista nähtävyyksistä. 

Porin Yyterin dyynit ja hiekkarannat ovat jotain ihmeellisyyttä Suomessa Kalajoen hiekkarantojen lisäksi. Virkistyshotellilta pääsee kävelemään kaunista hiekkarantaa pitkin vaikka Yyteri Beachin alueelle. Kaffet siellä ja toiset täällä. Muista sinä sandaalit. Tai nauti ajan kanssa tästä kauniista reitistä vaikka paljasjaloin.

Lisää muutamasta muustakin kohteestaa kesän aikana ja jo joistakin aiemmin näet täältä. Seuraa blogia.
Asuntomessut Porissa 6.7.-5.8.2018 
Lisää infoa Asuntomessujen omilta sivuilta näet täältä.

Riitta

Sisustajana pidän siitä, että uskalletaan yhdistellä niin vanhaa kuin uutta.. Hyvä sisustus nojaa ajattomuuksiin, joihin on helppo yhdistää persoonallisuutta. Kodin sisustuksessa oleellisessa roolissa on asukkaan oma maku ja mielipide. Yrityksissä ratkaisevaa on yritysilme.

Suunnittelijana tehtäväni on luoda kokonaisuus niin, että sisustus on mittasuhteiltaan ja yhdistelmiltään toimiva, harmoninen ja joustavasti muokattavissa.

Saatat myös pitää...