Asuntomessut 2018, Pori

Porin Asuntomessut 2018, kohde nro 22 Wienerberger Jokiduo

Kohteen nro 22, Wienerberger Jokiduon paritalon on suunnittelut arkkitehti Birgitta Hjelm-Luotola.  

Yhdistetystä keittiö- ja olohuonetilasta avautuu kaunis näkymä Kokemäenjoelle. Terassi on koko olohuoneen levyinen.
Keskustelimme arkkitehdin kanssa juurikin lasituksen merkityksestä. Tahtotila olisi, että terassi olisi avoin, niin että terassilla olisi ainoastaan lasikaiteet.
Mutta. 
Koska Suomen kesä on mitä on, terassin käyttöä lisää kokonaan lasitettu terassin lasitus. Se mahdollistaa kalustevalinnassa ja lisää ehdottomasti käyttöaikaa.
 Tässä kohteessa katseen kiinnittäjän on huikean upea lattia. Italiasta tuodut marmoriset laatat ovat kauttaltaan niin yleistiloissa kuin kylpyhuoneessakin. 
  Paritalon toinen puoli
Tämän paritalokohteen toisella puolella on seinäpinnoissa käytetty enemmän laadukasta puuta. Yläkertaan johtavan portaikon seinä on pinnoitettu Timberwisen rimaseinämällä. Upea ratkaisu. Viehättävä puun tuoksukin oli vielä tallella.  
Seinä: TIMBERWISE Design Wall TXT

Vaikka täällä toisella puolella rakentaminen oli vielä toukokuun alussa enemmän kesken, näkyvät tietyt ratkaisut jo kuitenkin kuinka tämä puoli eroaa paritalon toisesta puolesta. Huomioi kattoratkaisu.

Lattia on TIMBERWISEn Tammi Classic 185mm, sävy:  NORDIC. 

Makuuhuoneen yhteydessä olevan kylpyhuoneen erottaa kaapistoseinämä, joka pitää sisällään pukeutumistilat.

 Innolla odotan tämänkin puolen valmiina näkemistä. 

*** 

Tiivistetäänpäs tahtia. Asuntomessujen alkuun on enää reilu pari viikkoa. Muutamasta muustakin kohteesta näet täältä. Seuraa blogia.
Asuntomessut Porissa 6.7.-5.8.2018 
Lisää infoa Asuntomessujen omilta sivuilta näet täältä.

Riitta

Sisustajana pidän siitä, että uskalletaan yhdistellä niin vanhaa kuin uutta.. Hyvä sisustus nojaa ajattomuuksiin, joihin on helppo yhdistää persoonallisuutta. Kodin sisustuksessa oleellisessa roolissa on asukkaan oma maku ja mielipide. Yrityksissä ratkaisevaa on yritysilme.

Suunnittelijana tehtäväni on luoda kokonaisuus niin, että sisustus on mittasuhteiltaan ja yhdistelmiltään toimiva, harmoninen ja joustavasti muokattavissa.

Saatat myös pitää...