Asuntomessut 2018, Pori, Sisustussuunnittelu

Porin Asuntomessut 2018, Kohde nro 19, Villa Karhu

Ehdottomasti sisustuksellisesti kiinnostava kohde Porin Asuntomessuilla tulee olemaan myös kohde nro 19, Villa Karhu. Sisustuksen suunnittelee pienellä budjetilla ja Punaisen Ristin Kontti-kierrätystavaratalojen tuotteilla ”visualaddict-bloggari, valokuvaajavalokuvaaja, visualisti, sisustussuunnittelija, elämänfiilistelijä” Frida Steiner, kuten hän itse itsensä esittelee.


Kohde oli vielä toukokuussa suhtellisen kesken, mutta voi vaan kuvitella miten loistava ja neuvokas lopputulos tullaan näkemään kun Porin Asuntomessut aukaisevat ovensa 6. heinäkuuta. 

Tänä päivänä runsaudenpula on tyypillisempi totuus ja tavaranpaljous on valtavaa. Hyvää tavaraa kierrätetään niin somen kirppiksillä, kierrätysasemilla kuin näillä Suomen Punaisen Ristin Kontti-asemilla. Löydöt ovat onnistuessaan sekä ekologisia että osto on eettinen valinta.  
Kierrätystavaroilla sisustaminen se vastaa haastaakin sisustajaa käyttämään luovuutta ja esteettistä silmää. 

On oltava selkeä visio mitä haluaa löytää. Silti on osattava luovia ja tehdä taitavia kompromisseja. Tilaisuuksia ei kannata jättää käyttämättä heti, kun hyvä löytö löytyy. Tällaisista löydöistähän ne varsinaiset sisustus-kicksit tulevat. Etsiminen vaatii näkemystä, pitkää pinnaa ja etenkin aikaa. Hyvät löydöt eivät napsahda välttämättä yhtä helposti eteen, kuin jos valinnan tekisi normivähittäiskaupan valikoimista. 

   
Taitava valinta tuo Visualaddictin Frida Steiner tämän kohteen sisustajaksi. Viitettä saa jo hänen valokuvistaan, joissa on vähän jo osviittaa mitä tuleman pitää.

Lisää muista julkaisuista näet täältä:

Riitta

Sisustajana pidän siitä, että uskalletaan yhdistellä niin vanhaa kuin uutta.. Hyvä sisustus nojaa ajattomuuksiin, joihin on helppo yhdistää persoonallisuutta. Kodin sisustuksessa oleellisessa roolissa on asukkaan oma maku ja mielipide. Yrityksissä ratkaisevaa on yritysilme.

Suunnittelijana tehtäväni on luoda kokonaisuus niin, että sisustus on mittasuhteiltaan ja yhdistelmiltään toimiva, harmoninen ja joustavasti muokattavissa.

Saatat myös pitää...