Asuntomessut 2018, Pori

Porin Asuntomessuilla

Piipahdin Porin Asuntomessuilla katsastamassa missä tässä vaiheessa kevättä mennään. Kohteet näyttävät olevan hyvässä vaiheessa, mitä nyt pihatyöt vielä odottavat kovasti vihreyttä ja viimeistelyjä. Kun Asuntomessut aukeavat heinäkuussa, kaikki on varmasti jo valmista.

 

Porin Karjarannan alue on sijainniltaan kerrassaan viehättävällä paikalla. Joenrannalle muodostuva asuinalue saa joen läheisyydestä luonnonläheisen tunnelman. Alue on kompaktin kokoinen ja sijaitsee aivan keskustan tuntumassa. Kätevää! Täydellinen kaupunkikeskeinen ja silti luonnonläheinen sijainti.
 
Asuntomessuilla on aina jokin teema tai seikka joka nousee päälimmäisenä esille. Tämän vuoden asuntomessujen teema on tänä vuonna asuminen läpi elämän.

Minulla osuu silmään juurikin terassit. 

 

Karjarannan kohteissa on panostettu laajoihin terasseihin. Suomen kesä on lyhyt mutta kylmä. Lasituksia tarvitaan, jotta terasseja saa hyödynnettyä mahdollisimman paljon. Valtaosa taloista on kahdessa tasossa ja toisessa kerroksessa on hyvät terassitilat. Onpa yhdessä kohteessa jopa saunatilat toisessa kerroksessa. Miksipä ei, onhan siten saunan yhteydestä kätevä mennä viihtyisälle terassille. 

Joenrannan reunalla olevissa taloissa on ihanat näkymät ja kesällä Kirjurinluodolla järjestettävien tapahtumien ääniallot mahdollistavat konserttien kuuntelun omalla terassilla nautittavaksi. Se on täällä Karjarannassa superbonusta! Uskon että tänne tulee muodostumaan kiva yhteisöllinen tunnelma.  

Kokkikin mahtuu puuhastelemaan terasseilla oikein mainiosti, kuten mediapäivänä saimme kokea.

 

Itse tarkkailen aina terassien suuntia ja sitä saako omissa tiloissa lopulta oleskella muiden katseilta rauhassa. Vaikka tällä alueella talon ovat toki melko lähellä toisiaan, niin täällä terassien suunnat ovat monessa kohteessa onnistuneet niin, että suoraa näkymää viereisestä naapurista ei ole. Se on hyvä se. Kun messuportit aukeavat, näemme vihdoin miten viihtyisiä terasseja Porin Karjarantaan onkaan sisusteltu.

Nämä vermeet odottivat toukokuussa paikoilleen asettamista. Ne ovat heinäkuussa jo stailattu paikoilleen. 


Lisää muutamasta muustakin kohteesta kesän aikana. Seuraa blogia.
Asuntomessut Porissa 6.7.-5.8.2018  

Lisää infoa Asuntomessujen omilta sivuilta näet täältä.


Riitta

Sisustajana pidän siitä, että uskalletaan yhdistellä niin vanhaa kuin uutta.. Hyvä sisustus nojaa ajattomuuksiin, joihin on helppo yhdistää persoonallisuutta. Kodin sisustuksessa oleellisessa roolissa on asukkaan oma maku ja mielipide. Yrityksissä ratkaisevaa on yritysilme.

Suunnittelijana tehtäväni on luoda kokonaisuus niin, että sisustus on mittasuhteiltaan ja yhdistelmiltään toimiva, harmoninen ja joustavasti muokattavissa.

Saatat myös pitää...