Sisustussuunnittelu

Sisusta parveke viihtyisäksi

 Pihojen ja terassien lisäksi parvekkeet ovat monelle kerrostaloasujalle kiva lisätila, joka on mukava laittaa kauniiksi.
Parvekkeiden sisustamisessa pienenkin tilan hyödyntäminen voidaan toteuttaa juuri niin persoonallisesti kuin oma viihtyvyyskäsitys sietää. Koristelun kirjoa ja ideoita riittää.
Nyt kukat ja viherkasvit nostetaan vallitsevan trendin mukaan  seinälle tai amppeleihin roikkumaan. Kaikki kuution sallima tila kannattaa käyttää luovasti hyödyksi.
 

Nyt on aika painaa sormet multaan ja pieneksi jääneet saappaat sementtiin. Koristelu ja somistelu voi alkaa. Nämä fiilikset olivat taannoisilta Kevät-messuilta. Teemaparvekkeiden ideoista on poimittavissa juuri itselle passelit vinkit.
Nautitaan ihanasta ulkoilmasta ja aurinkoisesta helteestä.
 

Riitta

Sisustajana pidän siitä, että uskalletaan yhdistellä niin vanhaa kuin uutta.. Hyvä sisustus nojaa ajattomuuksiin, joihin on helppo yhdistää persoonallisuutta. Kodin sisustuksessa oleellisessa roolissa on asukkaan oma maku ja mielipide. Yrityksissä ratkaisevaa on yritysilme.

Suunnittelijana tehtäväni on luoda kokonaisuus niin, että sisustus on mittasuhteiltaan ja yhdistelmiltään toimiva, harmoninen ja joustavasti muokattavissa.

Tutustu myös näihin