messut

Kevätmessut tulee

Jaahas!
Kyllä se kevät nyt vaan on etenemässä vaikka kuinka tuntuisi siltä että talvi jatkuu. Saattaahan tuo kylmyys jatkuakin ja juhannuksena voi taas olla yhtä kylmä kuin nyt. Ei välitetä kylmyydestä. Saammehan nauttia joka tapauksessa kokoajan lisääntyvästä valoisuudesta.
Kevät tuo myös ihania kevätpuuhasteluja väistämättä eteen. Vähän huvittaviakin seikkoja tämän kevään kylmyys on tuonut tutuilla kevätpuuhiin. Yhdellä tuli ”tänka på” kun mökin puuceen kuorike oli jäässä. Toisella ikkunoiden pesu-urakan perinteisyyttä ei estä edes edelleen jatkuvat pikkupakkaset. Kullakin on haasteensa.


Kevät tuo Helsinkiin ihanat Kevätmessut 2018, joista saa paljon vinkkejä puuhasteluihin, on kyse sitten kodin tai mökin puuhista. Kannattaa mennä herättelemään inspiraatioita sisustamiseen ulkona tai sisällä.

Kevätmessuilla saattaa kyllä lähteä kukkamopo käsistä. Itse odotan innolla messuilla nähtävää ideapuutarhaunelmaa, jossa luodaan Liisa ihmemaan fantasia-tunnelma yli 24 000:nnen kasvin voimin, vaikka minulla ei multapeukaloa edes ole. Kukkien kauneus on aina ilo silmälle.
 
Kesän tulo saa myös nikkareiden sormet syyhyämään. Kuka remppaa kotona, kuka rakentaa terassia, kuka kokonaista mökkiä. Messuilla on hyvä aloittaa keskustelut potentiaalisten tekijätahojen kanssa. Mene ja luo kivat yhteistyökuviot messuilla alkuun.

Garden Livingin ihana putiikki sijaitsee Espoon Mankkaalla.

Ideakorit vaan mukaan ja messuilta taskut täyteen ideoita ja intoa. Inspiksellä kesää kohti. Kyllä tänä vuonna vielä mustikoita taas poimitaan. Aurinko paistaa ja kesä tulee. 
Varmasti.
   

Kuvat Kevätmessuilta 2017/idyllicum.fi
***
PS. Lisää tunnelmia ja vinkkejä sisustamiseen tämän vuoden messuilta messujen aikana. Seuraa sisustuspilkkuja. 
Viime vuoden tunnelmiin pääset täältä:

Riitta

Sisustajana pidän siitä, että uskalletaan yhdistellä niin vanhaa kuin uutta.. Hyvä sisustus nojaa ajattomuuksiin, joihin on helppo yhdistää persoonallisuutta. Kodin sisustuksessa oleellisessa roolissa on asukkaan oma maku ja mielipide. Yrityksissä ratkaisevaa on yritysilme.

Suunnittelijana tehtäväni on luoda kokonaisuus niin, että sisustus on mittasuhteiltaan ja yhdistelmiltään toimiva, harmoninen ja joustavasti muokattavissa.

Tutustu myös näihin