Made by hand, hand crafted

Kädentaidot ovat nyt arvossaan.

Hand made, Hand crafted tai Made by hand lukee usean yrityksen logon yhteydessä. Laadukkaasti ja siististi muotoillut kalusteet viestivät huolitellusta viimeistelystä.

Käsityön mainitseminen kuvin ja tarinoin kertoo myös eettisestä läpinäkyvyydestä, lähtökohdista ja tekijöistä. Valveutunut kuluttaja haluaa tietää tuotteen juuret, tekijätahot ja lähtökohdat. Eettiset arvot ja avoimuus saattavat ratkaista nyt spontaanitkin ostokäyttäytymiset. Taustan täytyy olla nyt avointa.
Vanhat työkalut ovat kovinta huutoa nyt pelkkinä koristeinakin. 

 

Puu on materiaalina muutenkin vahvoilla ja eri sävyisiä puupintoja ja struktuureja saatetaan yhdistellä. Auringon valon keltaiseksi kulahtanut sävy sävytetään nyt tummanpuhuvaan taitetulla sävyllä. Tumman puun lisäksi myös erittäin vaaleapintaista puupintaa on paljon. Suosiossa on jalo vaalea saarni, joka käsitellään kellastumattomaksi.  
Oletko kaivannut kirjahyllyä? Hyllyt ja tarkoiluvaunut ovat tulleet takaisin. Nyt ne stailataan huolitellun harkitusti. 
 

Kuvat ovat Tukholman sisustusmessuilta. 
Lisää Tukholman messujen tunnelmasta aiemmassa postauksessa.

Keveyttä keväiseen sisustamiseen 🙂