trendit

Upeaa samettia

Messuterveiset!
Tämä viikko on todellinen sisustajan ja sisustelijan ispiraatio-viikko. Jes! Värit ja rohkeus ovat tulleet.  
Nyt on juhlavien materiaalien aika. Samettia, plyyshiä, marmoria ja messinkiä. Nyt sisustetaan ruskealla ja tummalla vihreällä. Ja vahvalla sinisellä.

 Seinätkin tapetoidaan nyt vahvoilla tummilla väreillä/ Maricken.

Uups! Miten olisi kultainen tuoli 😉
 ***
Suunnittelijan sormet syyhyävät näiden upeiden kuosien ja ylellisten materiaalien ääressä. Kunpa saisi suunnitella kohteen, johon saisin käyttää tuota muotisuunnittelija Christian Lacroixin suunnittelema Orient & Occidentin maahantuomaa Egen kokolattiamattoa, joka tässä on nostettu seinälle.

***
Akustointiin kaivataan niin kodessa kuin julkisissakin tiloissa paljon apua. Ja vaihtoehtoja ja ratkaisuja kyllä löytyy. Entisajan puhelinkoppiin mentiin aikoinaan puhumaan siksi kun sieltä löytyi puhelin, nyt koppiä tarvitaan akustiikan ja rauhaisan olon takia. 

Simpukkaa spiraalia muistuttava Silence Spiral kietoo äänen täydellisesti sisäänsä. Tunnelma on koettava itse näissä kopeissa.
Kuva lainattu: http://www.evavaaradesign.com/silence-tuotteet/

Kuva lainattu: http://www.evavaaradesign.com/silence-tuotteet/
Miten on, rohkenisitko sinä kävellä rokokoo-rouvien helmain päällä?

Riitta

Sisustajana pidän siitä, että uskalletaan yhdistellä niin vanhaa kuin uutta.. Hyvä sisustus nojaa ajattomuuksiin, joihin on helppo yhdistää persoonallisuutta. Kodin sisustuksessa oleellisessa roolissa on asukkaan oma maku ja mielipide. Yrityksissä ratkaisevaa on yritysilme.

Suunnittelijana tehtäväni on luoda kokonaisuus niin, että sisustus on mittasuhteiltaan ja yhdistelmiltään toimiva, harmoninen ja joustavasti muokattavissa.

Tutustu myös näihin