asuntomessut 2017, Mikkeli

Kaunista mustaa Asuntomessuilla 2017

 

Mustaa ja mustaa

  Musta on nyt vahva väri joka tilassa ja joka pinnassa, niin ulko- kuin sisäpinnoissa. Musta on tullut väistämään valkoisen vahvan valtakauden, vaikka ei se valkoinen tule koskaan mihinkään häviämään. Vaikka kyllä valkoisella on aina paikkansa pohjolassa.

Musta on nyt matta. Jopa katot ovat nyt mustia.


Kyllä, musta voi näyttää jopa keventävän raikkaalta.

Kylppärissä…
 
…enemmän tai vähemmän. Jos musta ei ole jossain pinnassa, niin se on kalusteissa tai somisteissa.   

 

 
 
Black on black. 
Musta on helppo väri joka sopii hyvin vaalean puun eri sävyjen kaveriksi. Musta tuo selkeitä kokonaisuuksia ja se luo yksityiskohtia myös kodin muissakin tiloissa.
 


 Luonto on muutenkin vahvasti läsnä pinnoissa, väreissä ja materiaaleissa: nyt näkyy terrakottaa ja murrettuja sävyjä, jotka istuvat kauniisti erilaisten puupintojen kanssa. 

 

 
 Seurataan mielenkiinnolla tätä värien vahvaa renessanssia valkoisen ja harmaan kauden jälkeen. 
  

Riitta

Sisustajana pidän siitä, että uskalletaan yhdistellä niin vanhaa kuin uutta.. Hyvä sisustus nojaa ajattomuuksiin, joihin on helppo yhdistää persoonallisuutta. Kodin sisustuksessa oleellisessa roolissa on asukkaan oma maku ja mielipide. Yrityksissä ratkaisevaa on yritysilme.

Suunnittelijana tehtäväni on luoda kokonaisuus niin, että sisustus on mittasuhteiltaan ja yhdistelmiltään toimiva, harmoninen ja joustavasti muokattavissa.

Tutustu myös näihin