valaisin

Valaisimia valaisimia

Tutustuminen Turun seudun yrityksiin oli antoisaa. Tuotteiden näkeminen livenä, kokeminen, testaaminen ja kaikenlainen hiplaaminen on tarpeen, jotta osaamme kuvailla ja ehdottaa tuotteita, kun asiakkaat pyytävät hyviä suosituksia. 

Tavarantoimittajien ja maahantuojien tuotteiden ja palveluiden hyvä tuntemus mahdollistaa asiakkaan parhaan mahdollisen palvelemisen.
Valaisin Grönlund on perustettu 31 vuotta sitten, joten kokemusta riittää. Valaisimien eri tyylien kirjo sai meidät hämmentymään. Valaisin Grönlundin varastosta löytyy yli 30 000 artikkelia, joten heidän tuotteiden kohdallaan ei tarvitse odottaa myöskään viikkotolkulla toimitusta. Se on aika harvinaista nykyään. Täältä siis saattaa löytyä juuri se oma suosikki hektiseenkin tarpeeseen. 
Valaisin Grönlundilla on oma mallisto, jonka suosituimmat tuotteet ovat tuttu näky monessa kodissa ja julkisessa tilassa. 
Arvaisitko, että tämä punainen Verner Pantonin jalkavalaisin sopii myös ulkotiloihin? Samoin nuo veikeän värikkäät istuimet. 
Verner Pantonin kalusteita näkee usein myös julkisissa tiloissa.System 1-2-3-lounge tuoli on nimensä veroinen.
Tanskalaisen Benny Frandsenin suunnittelemat ajattomat ja selkeätyyliset valaisimet löytyvät myös Valaisin Grönlundilta Design by Frandsen-valaisinmallistosta.

Kankaisia varjostimia saa mittatilauksena lähes minkä kokoisina tahansa ja ne ovat räätälöitävissä juuri sellaiseksi kuin halutaan.
 
 Valitsemaan vaan! Osuiko näihin sinun suosikkisi?
Kiitos vieraanvarainen Turku.

Lisää Turun taloista, tunnelmista ja tuotteista. Seuraa blogia.

Riitta

Sisustajana pidän siitä, että uskalletaan yhdistellä niin vanhaa kuin uutta.. Hyvä sisustus nojaa ajattomuuksiin, joihin on helppo yhdistää persoonallisuutta. Kodin sisustuksessa oleellisessa roolissa on asukkaan oma maku ja mielipide. Yrityksissä ratkaisevaa on yritysilme.

Suunnittelijana tehtäväni on luoda kokonaisuus niin, että sisustus on mittasuhteiltaan ja yhdistelmiltään toimiva, harmoninen ja joustavasti muokattavissa.

Tutustu myös näihin