Sisustussuunnittelu

Vihreyttä ja vehreyttä

Luonnon tuntua saa luotua kotiin hyvin erilaisilla kasvivalinnoilla. Joku tykkää kukkien kastelusta, toinen taas ei. Vaihtoehtoja riittää! Kukat ja kasvit ilahduttavat aina.
  Silkkikukilla ei ole ollut kovin hyvä maine. Tekokasvien laatu ja ilme on kuitenkin nyt kehittynyt jo niin paljon, että kriittisimmätkin sisustajat ovat löytäneet tekokasvit tilojensa koristajiksi.
Kaislat koristavat, vaan eivät roskaa. Ihan mahtavaa! Tekokaislat ja suuret viherkasvit Cobellosta.
 
  
Suuri peikonlehti on aina näyttävä. 

KESÄN KUKKAKETOJA ODOTELLESSA  
 
Kesäinen kukkaketo-tunnelma rakennettiin nostamalla sievät kukkakimput trendikkäästi seinälle. Vaasiksi käy mikä tahansa pullo tai lasi, jossa jalkaosuutta on niin että narun saa sidottua tukevasti. Naru on tervanarua, jolla hellästi sidotaan pensaiden ja puiden oksia puutarhassa. Herttaiset kukkaratkaisut Nurmijärven Kukkakamari Elsiltä.

Pian saamme ihailla luonnossa jo iki-ihania omenapuun kukkia. Saimme fiilistellä varaslähtönä tätä kevään kauneutta aidon ja kookkaan magnolian oksan kera.
ILMAKASVIEN HELPPOUTTA  
Jos et ole viherpeukalo,joka haluat kastella kukkiasi useasti(tai unohdat kastella, kuten minä) niin moderni ratkaisu on ilmakasvit. Ilmakasvit tulevat meksikon aavikolta. Kasvit kestävät jopa kuukauden ilman vettä.  

 
Parhaat neuvot saat näistä ilmakasvien hoidosto saat HUONEettRUMin Johanna Vireaholta, jonka uunituore kirja näistä ihmeellistä ja ilman multaa pärjäävistä ilmakasveista on ilmestymässä lähiviikkoina.
Kirjaa odotellessa, oikein hyvää pääsiäistä! 
Nyt nautitaan tulppaaneista ja narsisseista…ja esiin puskevista leskenlehdistä ja krookuksista. 
Kasvien kirjo oli Kevätmessuilta viime viikonlopulta. 

Riitta

Sisustajana pidän siitä, että uskalletaan yhdistellä niin vanhaa kuin uutta.. Hyvä sisustus nojaa ajattomuuksiin, joihin on helppo yhdistää persoonallisuutta. Kodin sisustuksessa oleellisessa roolissa on asukkaan oma maku ja mielipide. Yrityksissä ratkaisevaa on yritysilme.

Suunnittelijana tehtäväni on luoda kokonaisuus niin, että sisustus on mittasuhteiltaan ja yhdistelmiltään toimiva, harmoninen ja joustavasti muokattavissa.

Tutustu myös näihin