messut

Tuotesijoittelua Kevätmessuilla

Mikäs sisustussuunnittelusta kiinnostunutta oikein inspiroittaa? Värit, pinnat, kalusteetkokonaisuus tietysti, mutta mikäs sen kivempaa kuin puuhata ihanien kalusteidenkin parissa. Se on sitä viimeistä silausta.

Osastollamme 3 f 31 näet uutuuksia ja saat vinkkejä etenkin terassimaiseen kalustamiseen. Osastomme ”sisältää tuotesijoittelua”. Tietenkin, jotta kävijä saa hyviä ideoita ja vinkkejä. Tuttu sanapari useimmista sisustusohjelmista, eikö vain? Mielenkiintoisia tuttavuuksia löytyy lattioista kalusteisiin ja valaisimiin. Messuosastomme pääsuunnittelijana toimi Habitaressa ja tänäkin vuonna Paula Kallio Turusta.  

Toki suosimme kumppaneittemme tuotteita, koska heillä ensinnäkin ON kiinnostavia tuotteita joita esittelemme ja suosittelemme mielellään. Olemme tässä yhteistyössä pyrkineet siihen, että tuotevalinnat ovat molemmille osapuolille passelit. Jos innostut jostakin tuotteesta osastollamme, niin osamme kyllä neuvoa mistä niitä saa. 

 Saat bongattua osastoltamme:

  •  Forbo Flooringin tekstiilimatto
  • Travicon Flotex-lattia
  • Timberwisen kalanruotoparketti
  • Nordstockin upeat komposiittikivestä mittatilauksena valmistetut pöydät, Fitwoodin tyylikkäät puiset sisustukseen sopivat tyylikkäät liikuntavälineet
  • Kalusteita osastollamme on:
  •  Boknäsilta
  • Cobellosta ja Marickenin valikoimista
  • Sessakin, Innoluxin, Valaisin Grönlundin ja Pianu Designin valaisimet loistavat kilvan sulassa sovussa. 
  •  Yhdistele rohkeasti eri muotoja, pintoja ja kuoseja, niin saat viihtyisän ja oman näköisesi kodin. 

Osastollamme 3 f 31 tapahtuu

Halusimme tarjota kävijöille kokemuksellista nähtävää ja moderneja ratkaisuja. Tule katsomaan kuinka Suomen Betonileimasin(SBL) esittelee nestemäisen kangastapetin levittämistä, jonka tekemistä pääsee itsekin kokeilemaan. Tai kuinka Belle Artin kalkki- ja hartsipinnoitteilla teet eläviä pintoja. Softcare esittelee osastolla tekstiilien suojauksen mahdollisuuksia. Konkreettinen havainnollistus esittelee käytännössä suojaamattoman ja suojatun tekstiilin eron. Saat vinkkejä erilaisista uutuuksista ja pääset itsekin kokeilemaan tuotteiden käyttöä. 

Osastollamme on palvelevien sisustussuunnittelijoiden lisäksi on joukko alan toimijoita esittelijöineen: Belle Arti,Suomen Betonileimasin, Mannerlaatta, Softcare, Timberwise, Konto, Lumir ja Fitwood

Työnäytösten ajankohdat:

SIIS: Osastolla 3 f 31.

Ja kaiken tämän lisäksi tarjoamme ilmaista sisustussuunnittelu-palvelua. Tule poimimaan vinkit niin ulko- kuin sisätiloihinkin

Esittäydymme myös Areena-lavalla.
Tästä näet ohjelma-ajat. 

On ollut ilo olla mukana rakentamassa tätä kokonaisuutta taas kasaan. Tulehan katsomaan! 


Riitta

Sisustajana pidän siitä, että uskalletaan yhdistellä niin vanhaa kuin uutta.. Hyvä sisustus nojaa ajattomuuksiin, joihin on helppo yhdistää persoonallisuutta. Kodin sisustuksessa oleellisessa roolissa on asukkaan oma maku ja mielipide. Yrityksissä ratkaisevaa on yritysilme.

Suunnittelijana tehtäväni on luoda kokonaisuus niin, että sisustus on mittasuhteiltaan ja yhdistelmiltään toimiva, harmoninen ja joustavasti muokattavissa.

Tutustu myös näihin