Sisustussuunnittelu

Messuille!

Messurakennuspäivän terveiset!
Rakennuspäivänä kaikki meni nappiin. Tavarat ja kalusteet tulivat ajoissa ja saimme osaston valmiiksi helposti. Silloin kun on toimivia tekijöitä, niin homma sujuu.
Osaston pääsuunnittelijana toimi konkari Paula Kallio Turusta. 
Tässä karkea visio suunnitelmasta:

Ensimmäisenä rakennuspäivän aamuna meitä tosin odotti yllätys: 24-metriä pitkä seinärakenne oli valkoinen, vaikka sen piti olla musta. Ja tukiväliseinät olivat seinän takana, jotka olivat kuitenkin olleet osastomme suunnittelussa yksi oleellinen tekijä. 

 No, ei se meitä kaukan haitannut ja aloitettava on! Muuten päivän tunnit loppuvat kesken. Messurakentamisessa on mentävä annettujen aikataulujen mukaan, ihmettelemällä ei etene ja viime hetken kiirettä ei kukaan kaipaa. Kuten koko suunnitteluprojektin edistämisessäkin: vain tekemällä edistyy. 

TIMBERWISEn kalanruotoparketin asennus oli jo aloitettu kukon laulun aikaan. Hyvä niin.

FORBO Flooringin metsänvihreä tekstiililaatta oli vuorossa seuraavana. 

 Samoin TRAVICOn Flotex-tekstiilipintainen matto, joka oli helppo asentaa: ainoastaan rulla auki ja puskut kohdilleen.

Seinien vaihtuminen suunnitelman mukaisiksi hoitui erittäin sujuvasti messarin rakentajien puolesta, eikä aikaakaan kun valkoiset seinät vaihtuivat mustiksi. Lattioiden asennus ensin ja sitten päästiin vauhtiin.


Irtokirjain-teippauksien kiinnittäminen seinään vaatii osaajaa, joka on ne joskus laittanut. Mervi ja Katja osasivat homman hyvin. Pia valvoo. Työnjohtaja tarvitaan 😉 

 Sissareiden lisäksi osastolla on kahdeksan eri yritystä, joilla on hyvin erilaisia tuotteita. Yritimme luoda kokonaisuuden, jossa tuotteet olisi helposti esiteltävissä ja silti saisimme kohtuullisen yhtenäisen ilmeen tälle suurelle 72m2-osastollemme. Suunnittelijoistamme Paula Kallio on tämän Sissareiden pääsuunnittelija, jonka kynästä lähti idea, että kokoamme tuotteista taulukollaasit. Se toimii hyvin. 

Viimeisiä silauksia….
Akustiikka-taitajat KONTO ja LUMIR saivat oman kulman, jossa akustisia ratkaisuja on mielenkiintoista kuluttajan vertailla.

Belle Arti ja SBL tekevät osastolla työnäytöksiä omista tuotteistaan, joilla saa suunnattoman kiinnostavia pintamateriaali-ratkaisuja. 

Mannerlaatan ilmettä tuovat seinäpaneelit ja Softcaren tuotteet jakavat yhden loossin, yhdessä Fitwoodin jumppatuotteiden kanssa. Softcaren tuotteita on muuten edullisesti myynnissä messuilla kutoshallissa!
Sissareiden klinikka-osasto on kalustettu pystypöydin ja vieressä on kutsuva lounge. Osastolla olevista kalusteista lisää omassa postauksessa. 

Tervetuloa tutustumaan ja innostumaan. Kerromme kaikista osastollamme näkyvistä tuotteistamme lisää mielellämme. 
Sissarit 3f31.

#kevätmessut 

Riitta

Sisustajana pidän siitä, että uskalletaan yhdistellä niin vanhaa kuin uutta.. Hyvä sisustus nojaa ajattomuuksiin, joihin on helppo yhdistää persoonallisuutta. Kodin sisustuksessa oleellisessa roolissa on asukkaan oma maku ja mielipide. Yrityksissä ratkaisevaa on yritysilme.

Suunnittelijana tehtäväni on luoda kokonaisuus niin, että sisustus on mittasuhteiltaan ja yhdistelmiltään toimiva, harmoninen ja joustavasti muokattavissa.

Tutustu myös näihin