Sisustussuunnittelu

Kevätmessuilta hyviä vinkkejä

Osa yrityksistä on kanssamme messuilemassa paikan päällä, osa avusti tuotesijoittelussa, osa sen sijaan arvontapalkinnoin. Ihan huikea kokonaisuus, joka todellakin onnistui, kiitos yrityskumppaneiden, jotka lähtivät mukaan!

Sissarit tarjoaa osastollaan 3f31 messukävijöille face to face-kohtaamisia,jossa kävijä saa puolueetonta infoa alan erikoisosaajilta. Kaikilla on erilaisia näkemyks ja ehdotuksia. Mihinkään ei koskaan ole nimittäin yhtä ja ainoaa vastausta. Aina on olemassa vaihtoehtoja. Jonnekin sopii mutkat, jonnekin suorat.

Osastollamme järjestetään työnäytöksiä. Messuilla on kiva olla ja niistä saa kävijäkin eniten irti kun on aktiivista meininkiä. Nyt ei pönötetä! Osatoltamme löytyvät: pintamateriaali-expertit: BelleArti ja Suomen Betonileimasin SBL, Mannerlaatta, suoja-aineita valmistava Softcare, akustiikan osaajat Lumir ja Konto. Liikuntaan innostavia liikuntavälineitä tarjoava Fitwood ja  parkettimestari Timberwise.

Päätimme järjestää luentoja ja paneelikeskusteluja. Saimme onnistumaan (mielestäni melko helpolla?) paneelikeskustelujen aiheet ja puhujat. Tarkoituksena on tarjota avoimuutta ja objektiivisuutta, jotta kuluttaja pääsee valitsemaan itse. Niinhän se nykyään menee: asiakas vertailee, tutkii ja surffailee netissä, kyselee mielipiteitä. Saimme paneeliin puhumaan alan expertit,jotka toivottavasti loistavat kilvan omine argumentteineen. Tulee olemaan kiinnostavia puheenvuoroja.
Keskustelemassa mm. Innoluxin valaistussguru Jukka Jokiniemi.

Kaikessa tässä on takana se, että pyrimme tarjoamaan kävijälle hyvän ja antoisan messukokemuksen. Sellaisen, jossa kävijälle tulee tutuksi sekä suunnittelija että tavarantoimittajat. Onnistunut sisustussuunnittelu-kuvio, joka palvelee kuluttajaa parhaiten, vaatii nimittäin toimivan ketjun. Kuten messuosaston suunnitteluprosessikin. 
osasto: 3f31

Huomenna messut alkavat! 
Tervetluoa! 

#kevätmessut #sissaritkevätmessuilla

Riitta

Sisustajana pidän siitä, että uskalletaan yhdistellä niin vanhaa kuin uutta.. Hyvä sisustus nojaa ajattomuuksiin, joihin on helppo yhdistää persoonallisuutta. Kodin sisustuksessa oleellisessa roolissa on asukkaan oma maku ja mielipide. Yrityksissä ratkaisevaa on yritysilme.

Suunnittelijana tehtäväni on luoda kokonaisuus niin, että sisustus on mittasuhteiltaan ja yhdistelmiltään toimiva, harmoninen ja joustavasti muokattavissa.

Tutustu myös näihin